bondarek Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Witam Kilka fotek Bociana, którego kiedyś zrobiłem, wątek warsztatowy : viewtopic.php?t=5135&postdays=0&postorder=asc&start=0 A tu efekt końcowy Kiedyś się wezmę i zrobię odpowiednią podstawkę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Observer Posted June 22, 2010 Share Posted June 22, 2010 Podoba mi się. Duży plus za wykonanie ramy na owiewce. Bardzo ambitnie podszedłeś do malowania wnętrza (białe i czarne kropki). Nie trzymają one skali co prawda, ale niemożliwe jest namalowanie tego w skali(tak mi się wydaje). Z czego zrobiłeś gumy na łączeniu skrzydło-kadłub? Przy ew. podstawce masz duże pole do popisu. Możesz zrobić trawę, albo trawę i kawałek płyty betonowej. Na ostatnim zdjęciu widzę, że już tam coś kombinowałeś. Jesteś pewien, że znak zakazu wykonywania akrobacji powinien być w tym miejscu? Tylko pytam, zdaję sobie sprawę, że robiłeś konkretny egzemplarz "po przejściach" i może tak akurat było. Zwykle te znaki malowane są trochę bardziej "do dzioba". Gratuluję i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts