przemekgksw3 Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Widzę że niezłe disco będzie Przydatna rzecz, jako lampka może służyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 1 Listopada 2010 Autor Share Napisano 1 Listopada 2010 Witam państwa proszę państwa Tak ogólnie troszkę zapomniałem o relacji , a model ostro strzelił do przodu . Miało być pięknie, niestety nie jest. Na lakierze. Jest on połączeniem kilku metaliców i kilku warstw kładzionych zaraz po sobie na mokry lakier innego koloru itd. Jest on ladny podoba mi sie, pod światło zmienia kolory i pięknie się mieni. Ale jak to humbrol nasiadało syfu,a polerować tego nie poloruje, bo to metalic. Przód cały zderzak jest do zmiany. cały dół schody zderzak i drugie schody będą jeszcze raz malowane, ale chyba dopiero na wiosne, trzeba nakładać kilka warst i musi być ładna pogoda. Cały osprzęt na kabinie jest tylko na kapeczkach klejony, dlatego go odkleje, i walne bezbarwny i wtedy polerka.Na kabinie wszystko jest malowane:statek goodyear (będę malował jeszcze jedno O mam szablon) i krajobraz na owiewce) Sory za fotki, ale nie mam swojego sprzeta. Opony antisplash, kalki na opony kfs, na dachu metalowy napis KFS. Jak widzicie moje Renata zyskała podświetloną naczepe(niby chwilowo). Zrezygnowałem z licznego oświetlenia i zrobiłem tylko neony migające pod rytm muzyki, ale mają także opcje świecenia. A tutaj ze swoim młodszym 530- konnym holenderskim bratem.: Nowy dafik już się skleja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Naprawdę fotki masakryczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 1 Listopada 2010 Share Napisano 1 Listopada 2010 Pomysł na model dobry, a co do fotek naprawde widać niewiele, a nawet nic. Popraw zdjęcia, najlepiej w dziennym świetle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Widze ze uparcie drązysz temat i w dodatku te fotki-sam sobie szkodzisz, wiesz o co chodzi...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Witam , z tych zdjęć to nie można nic oceniać!! Jednak zauważyłem że zrezygnowałeś z tylniego zderzaka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 2 Listopada 2010 Share Napisano 2 Listopada 2010 Do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi