P@wel Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam. Pora na drugiego Benka w moim wykonaniu. Tym razem trochę większego. Jakiś czas temu skleiłem skrzydła i kadłub a obecnie męczę silniki. Zaszpachlowałem otwory na okna - wszystkie będą w postaci kalkomanii. Oryginał: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darles92 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Witam, też posiadam ten model, wiec, jeśli pozwolisz to zasiądę w pierwszym rzędzie i będę obserwował (i czerpał inspiracje oraz uwagi i pomoce dotyczące modelu) postęp prac i próbował je naśladować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 darles92 siadam obok Ciebie Obecnie też takiego tworzę tyle , że w malowaniu KLM. I tam nie ma kalki na kokpit A jak w Twoim? Poproszę więcej fotek bo dla mnie Boeing 737-800 to najładniejszy samolot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darles92 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Mój nie posiada żadnych kalkomanii, bo to stary model z odzysku, nawet pudełka nie ma. Robię go od podstaw i raczej z mocno wybrakowanych (także uszkodzonych) części. Polecam zobaczyć... http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=20801 PS Jeśli ktoś ma zbędny komplet kalkomanii to był bym nimi zainteresowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Z tego co widziałem na zdjęciu arkusza kalek z modelu 4202 to jest kalka na kokpit a w modelu KLM'u jej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darles92 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Model KLM jest starszy, o ile pamiętam model KLM nie ma wingletów? Chyba dopiero w tym nowym AirBerlin/SobelAir pojawia się kalkomania przedniego oszklenia kokpitu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Wydaje mi się , że wypraski są te same bo posiadają winglety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi