myeti Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Witam Poszukuje felg do tego modelu (również od Nissana GT-R) jeśli ktoś może ma takowe lub podobne i chce ich się pozbyć drogą handlową proszę pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kania25 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Witam widzę pierwszy post powodzenia w sklejaniu i czekam na dalsze relacje pozdrawiam kania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Mały UP Wszystko złożone na sucho do ewentualnych małych poprawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławko Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Co raz ładniej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Bardzo ładny kolorek wybrałeś dla swojej Carrery. Będę się przyglądał. Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Trochę podłubałem: Model powoli zaczyna przypominać Porsche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Lakier byl polerowany?? Jak tak to pominoles maske wyglada '' nie za ladnie''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Kalka ze znaczkiem Porsche na masce i napis Carrera GT z tyłu chyba są trochę krzywo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 22 Lipca 2010 Autor Share Napisano 22 Lipca 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Zmęczenie ogólnie nie jest dobre przy sklejaniu modeli, tym bardziej takich, jak ja to mówię "lustrzano-sterylnych" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kierkus Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Marcin dam ci gąbki micromesh zakupione za poleceniem wuena. Jak dla mnie rewelka. Jeszcze da się ten lakier poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 23 Lipca 2010 Autor Share Napisano 23 Lipca 2010 Może jeszcze da się poprawić tą maskę ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 27 Lipca 2010 Autor Share Napisano 27 Lipca 2010 Po wielu bitwach, wojna z maską została wygrana Przy okazji wybrane felgi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rabbit666 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 (edytowane) Felgi "gangsta amerykańskie" i powiem tak średnio pasują do tego wozu, choć ludzie z takimi jeżdżą. Edytowane 27 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 27 Lipca 2010 Share Napisano 27 Lipca 2010 No no no Wygląda to coraz lepiej. Spróbuj tylko może od następnego razu robić zdjęcia na jednolitym tle. Brystol lub białe prześcieradło byłyby ok. Na pewno trochę na tym zyskają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 28 Lipca 2010 Autor Share Napisano 28 Lipca 2010 Hmm.. Uważam że felgi "gangsta" bardziej odpowiadają serii DUB czyli 20 - 22 calowe fele oczywiście olśniewające chromem Następne zdjęcia podejrzewam że będą już w Galerii więc na pewno będą na tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi