myeti Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Witam Poszukuje felg do tego modelu (również od Nissana GT-R) jeśli ktoś może ma takowe lub podobne i chce ich się pozbyć drogą handlową proszę pisać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kania25 Posted July 4, 2010 Share Posted July 4, 2010 Witam widzę pierwszy post powodzenia w sklejaniu i czekam na dalsze relacje pozdrawiam kania . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 13, 2010 Author Share Posted July 13, 2010 Mały UP Wszystko złożone na sucho do ewentualnych małych poprawek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sławko Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Co raz ładniej wygląda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 13, 2010 Share Posted July 13, 2010 Bardzo ładny kolorek wybrałeś dla swojej Carrery. Będę się przyglądał. Powodzenia ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Trochę podłubałem: Model powoli zaczyna przypominać Porsche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba2507 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Lakier byl polerowany?? Jak tak to pominoles maske wyglada '' nie za ladnie''. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Kalka ze znaczkiem Porsche na masce i napis Carrera GT z tyłu chyba są trochę krzywo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 22, 2010 Author Share Posted July 22, 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Zmęczenie ogólnie nie jest dobre przy sklejaniu modeli, tym bardziej takich, jak ja to mówię "lustrzano-sterylnych" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kierkus Posted July 22, 2010 Share Posted July 22, 2010 Lakier był polerowany, lecz niestety maska poddała się jak widać ;/ za cholerę nie mogłem jej bardziej wygładzić. Kalka z przodu jest prosta (idealnie wchodzi w wytłoczenie) ale napis z tyłu fakt, troszkę mi uciekł :( jak zmęczenie późną nocą wpływa na pracę.. Marcin dam ci gąbki micromesh zakupione za poleceniem wuena. Jak dla mnie rewelka. Jeszcze da się ten lakier poprawić Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 23, 2010 Author Share Posted July 23, 2010 Może jeszcze da się poprawić tą maskę ;/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 27, 2010 Author Share Posted July 27, 2010 Po wielu bitwach, wojna z maską została wygrana Przy okazji wybrane felgi: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rabbit666 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 (edited) Felgi "gangsta amerykańskie" i powiem tak średnio pasują do tego wozu, choć ludzie z takimi jeżdżą. Edited July 27, 2010 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kornik_69 Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 No no no Wygląda to coraz lepiej. Spróbuj tylko może od następnego razu robić zdjęcia na jednolitym tle. Brystol lub białe prześcieradło byłyby ok. Na pewno trochę na tym zyskają. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
myeti Posted July 28, 2010 Author Share Posted July 28, 2010 Hmm.. Uważam że felgi "gangsta" bardziej odpowiadają serii DUB czyli 20 - 22 calowe fele oczywiście olśniewające chromem Następne zdjęcia podejrzewam że będą już w Galerii więc na pewno będą na tle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts