Wojtek B. Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 16 Sierpnia 2010 Radził bym na tą zakrętkę przykleić jakaś trawkę piasek albo asfalt? Po co . Przykleiłem je tylko do zakrętek żeby łatwiej było mi je malować i tak trafią na podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
August Napisano 16 Sierpnia 2010 Share Napisano 16 Sierpnia 2010 a to wybacz bo na jednym konkursie to widziałem zdjęcia i to ludzie dali ładne figurki na zakrętkach ani pomalowanych ani nic nie podłożyli.Okropnie to wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam. Kolega w flecktarnie po cieniowaniu wygląda tak; Teraz jeszcze dokończę malowanie skóry, dokleję hełm i figurka gotowa. Pomalowałem za ten czas kolejne już dwie ostanie figurki i na tym etapie prezentują się tak; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skinn3r Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 No i miodzio Tylko pozwól że dam taką małą podpowiedź co do broni: w Gietach przedni grip i magazynek troszke różnią się odcieniem od reszty - są trochę bardziej szarawe, możesz poprawić jak chcesz. A tak to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mare_K Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Znów malutki krok do przodu ; Pozdrawiam Prawe przedramie jest jakieś dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 29 Października 2010 Autor Share Napisano 29 Października 2010 Witam po kolejnej przewie . Jakoś mam pecha do figurek od tego producenta, abo walają się po szafie a jak już to jakoś nie mogę ich skończyć. Ale przy tych jest jakaś nadzieja ; Do pomalowania zostały mi tylko pasy do broni. Wykonałem również taką skromną podstawkę pod nie; Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 23 Listopada 2010 Autor Share Napisano 23 Listopada 2010 Warsztat dobiegł końca, zapraszam do galerii; viewtopic.php?t=23988 Pozdrawiam i dziękuję za kibicowanie podczas warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi