Wojtek B. Napisano 16 Sierpnia 2010 Autor Napisano 16 Sierpnia 2010 Radził bym na tą zakrętkę przykleić jakaś trawkę piasek albo asfalt? Po co . Przykleiłem je tylko do zakrętek żeby łatwiej było mi je malować i tak trafią na podstawkę. Cytuj
August Napisano 16 Sierpnia 2010 Napisano 16 Sierpnia 2010 a to wybacz bo na jednym konkursie to widziałem zdjęcia i to ludzie dali ładne figurki na zakrętkach ani pomalowanych ani nic nie podłożyli.Okropnie to wyglądało Cytuj
Wojtek B. Napisano 23 Sierpnia 2010 Autor Napisano 23 Sierpnia 2010 Witam. Kolega w flecktarnie po cieniowaniu wygląda tak; Teraz jeszcze dokończę malowanie skóry, dokleję hełm i figurka gotowa. Pomalowałem za ten czas kolejne już dwie ostanie figurki i na tym etapie prezentują się tak; Pozdrawiam Cytuj
Skinn3r Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 No i miodzio Tylko pozwól że dam taką małą podpowiedź co do broni: w Gietach przedni grip i magazynek troszke różnią się odcieniem od reszty - są trochę bardziej szarawe, możesz poprawić jak chcesz. A tak to jest super Cytuj
Mare_K Napisano 23 Sierpnia 2010 Napisano 23 Sierpnia 2010 Znów malutki krok do przodu ; Pozdrawiam Prawe przedramie jest jakieś dziwne... Cytuj
Wojtek B. Napisano 29 Października 2010 Autor Napisano 29 Października 2010 Witam po kolejnej przewie . Jakoś mam pecha do figurek od tego producenta, abo walają się po szafie a jak już to jakoś nie mogę ich skończyć. Ale przy tych jest jakaś nadzieja ; Do pomalowania zostały mi tylko pasy do broni. Wykonałem również taką skromną podstawkę pod nie; Pozdrawiam Cytuj
Wojtek B. Napisano 23 Listopada 2010 Autor Napisano 23 Listopada 2010 Warsztat dobiegł końca, zapraszam do galerii; viewtopic.php?t=23988 Pozdrawiam i dziękuję za kibicowanie podczas warsztatu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi