Jump to content

Opel Blitz/Tamya/1:35

cloner16
 Share

Recommended Posts

Skopany projekt, nie chciało mi się go nawet kończyć, rozpuszczalnik zeżarł plastik , farba odpadała, areograf zacinał , wszystko przeciwko jednej małej ciężarówce i mnie . Zdjęcia słabe ,bo nie posiadam lepszego aparatu niż ten jeden. Jak coś zobaczycie i ocenicie to wielkie dzięki.

Pozdrawiam

2-4.jpg

3-4.jpg

5-4.jpg

7-4.jpg

6-4.jpg

8-4.jpg

P.S. Zapomniałem o siostrze która również się do niego dorwała i zrobiła Grand Prix Monako .

Mi też się z tego powodu nie podoba , może jeszcze będę musiał pocieniować chociaż te zdjęcia są fatalne i nie oddają prawdziwych kolorów.

Niestety ale nie stać mnie na nic lepszego bo to oznaczało by abstynencje z klejeniem na 2 lata.

nie chciało mi się go nawet kończyć

Ale da się z niego coś jeszcze zrobić i to nawet nawet...

Ewentualnie jako wrak.

Ja to wiedzę tak: Mała podstaweczka z głębokim trawiastym (trawka taka już wyblakła) rowem, na dnie lekki strumyczek, opelek pordzawiony, do tego leżące na nim i na pace żółte liście, skręcone koła i stoi koło rowu na leśnej ścieżce w jesiennych klimatach, czy jakoś tak :>

Ja to wiedzę tak: Mała podstaweczka z głębokim trawiastym (trawka taka już wyblakła) rowem, na dnie lekki strumyczek, opelek pordzawiony, do tego leżące na nim i na pace żółte liście, skręcone koła i stoi koło rowu na leśnej ścieżce w jesiennych klimatach, czy jakoś tak :>

Ten pomysł do mnie przemawia, muszę się zastanowić.

Tylko nie bardzo wiem z czego można by było zrobić liście?

Niektórzy kupują gotowe wycinane laserowo z blaszek, ja czasami buszuję w kuchennej szafce z przyprawami. To co wyda mi się odpowiednie to biorę, tylko często jest tak, że z 20 wybieram 1 najbardziej przypominający liścia, więc dla spokoju lepiej kupić z blaszek.