cloner16 Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Skopany projekt, nie chciało mi się go nawet kończyć, rozpuszczalnik zeżarł plastik , farba odpadała, areograf zacinał , wszystko przeciwko jednej małej ciężarówce i mnie . Zdjęcia słabe ,bo nie posiadam lepszego aparatu niż ten jeden. Jak coś zobaczycie i ocenicie to wielkie dzięki. Pozdrawiam P.S. Zapomniałem o siostrze która również się do niego dorwała i zrobiła Grand Prix Monako . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Skopany projekt amen. Szary taki że aż mdło, filtry bo go ożywiły. Brudzenie paki nie najgorsze, wash też całkiem całkiem. To Ci nie wyszło, następnym razem będzie lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 6 Lipca 2010 Autor Share Napisano 6 Lipca 2010 Mi też się z tego powodu nie podoba , może jeszcze będę musiał pocieniować chociaż te zdjęcia są fatalne i nie oddają prawdziwych kolorów. Niestety ale nie stać mnie na nic lepszego bo to oznaczało by abstynencje z klejeniem na 2 lata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 6 Lipca 2010 Share Napisano 6 Lipca 2010 Mnie też nie stać, na szczęście mam znajomego fotografa. Jak pisałem- następny model będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
author21 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 No piękny nie jest. Ale zawsze da się go odnowić, farba na nowo itp. Ewentualnie jako wrak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 nie chciało mi się go nawet kończyć Ale da się z niego coś jeszcze zrobić i to nawet nawet... Ewentualnie jako wrak. Ja to wiedzę tak: Mała podstaweczka z głębokim trawiastym (trawka taka już wyblakła) rowem, na dnie lekki strumyczek, opelek pordzawiony, do tego leżące na nim i na pace żółte liście, skręcone koła i stoi koło rowu na leśnej ścieżce w jesiennych klimatach, czy jakoś tak :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 7 Lipca 2010 Autor Share Napisano 7 Lipca 2010 Ja to wiedzę tak: Mała podstaweczka z głębokim trawiastym (trawka taka już wyblakła) rowem, na dnie lekki strumyczek, opelek pordzawiony, do tego leżące na nim i na pace żółte liście, skręcone koła i stoi koło rowu na leśnej ścieżce w jesiennych klimatach, czy jakoś tak :> Ten pomysł do mnie przemawia, muszę się zastanowić. Tylko nie bardzo wiem z czego można by było zrobić liście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Niektórzy kupują gotowe wycinane laserowo z blaszek, ja czasami buszuję w kuchennej szafce z przyprawami. To co wyda mi się odpowiednie to biorę, tylko często jest tak, że z 20 wybieram 1 najbardziej przypominający liścia, więc dla spokoju lepiej kupić z blaszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi