Konrad C Napisano 7 Lipca 2010 Share Napisano 7 Lipca 2010 Tak się uczepił mnie w sklepie ,że musiałem go przynieść do domu wkońcu to piękna maszyna. :P Mały in-box: Pudełko: Kalki: Części: Przepraszam za jakość zdjęć Stan prac: Posklejałem kokpit i go pomalowałem ,przykleilem rownież kalki ,było troche pod górę bo kalki były za długie i nie było schematu w instrukcji gdzie je przykleić.Wiem ,że w orginale raczej nie ma czerwonej dzwigni ale to dla urozmaicenia ,oczywiście moge je przemalować.Nie wiem czy nie przesadziłem z metalizerem ,jeśli tak to proszę pisać to się poprawi.Chciałbym też poddać waszej ocenie cały kokpit.Kadłub nie jest sklejony ,tak tylko chciałem zobaczyć jak ten kokpit tam będzie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter_D Napisano 8 Lipca 2010 Share Napisano 8 Lipca 2010 Kiedyś go sobie kupię a wtedy...dołączę do Ciebie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 8 Lipca 2010 Autor Share Napisano 8 Lipca 2010 Czekam na relację ;) Dalszy ciąg zmagań ,posklejany do kupy ,pozostało mi dokleić uzbrojenie.Przemalowałem kokpit. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi