Konrad C Napisano 7 Lipca 2010 Napisano 7 Lipca 2010 Tak się uczepił mnie w sklepie ,że musiałem go przynieść do domu wkońcu to piękna maszyna. :P Mały in-box: Pudełko: Kalki: Części: Przepraszam za jakość zdjęć Stan prac: Posklejałem kokpit i go pomalowałem ,przykleilem rownież kalki ,było troche pod górę bo kalki były za długie i nie było schematu w instrukcji gdzie je przykleić.Wiem ,że w orginale raczej nie ma czerwonej dzwigni ale to dla urozmaicenia ,oczywiście moge je przemalować.Nie wiem czy nie przesadziłem z metalizerem ,jeśli tak to proszę pisać to się poprawi.Chciałbym też poddać waszej ocenie cały kokpit.Kadłub nie jest sklejony ,tak tylko chciałem zobaczyć jak ten kokpit tam będzie wyglądał. Cytuj
Peter_D Napisano 8 Lipca 2010 Napisano 8 Lipca 2010 Kiedyś go sobie kupię a wtedy...dołączę do Ciebie ;) Cytuj
Konrad C Napisano 8 Lipca 2010 Autor Napisano 8 Lipca 2010 Czekam na relację ;) Dalszy ciąg zmagań ,posklejany do kupy ,pozostało mi dokleić uzbrojenie.Przemalowałem kokpit. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi