artoor_k Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 Nie będe ukrywał, że mnie też zafascynował swoją innością. Szkoda że to nie 1/350 ale za to cena zacna. PS zerknij na priv Co do 1:350...Pisałem kilka postów wcześniej o filmie pt LORELEI: OSTATNI U-BOOT" oryginalny tytuł to "Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean"..."Występuje" w nim okręt bazujący na Surcoufie i jego model jest w 1:350...Skądinąd ciekawy okręt nawet jeśli nie istniał: http://www.hlj.com/product/PITCP-08 Drogi niestety ale to żywica... A priv widziałem i dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 No właśnie - ten film mnie prześladuje - nigdzie nie mogę go dorwać, a moja kopia ma wadę która w 42 minucie wywala oglądanie... Najbardziej podoba mi się pomysł z seehund`em za kioskiem w miejsce samolotu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 To jest Seehund? Nie skojarzyłem...Co do filmu...rzuć okiem na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 See hund - w końcu I - 507 to miał być prezent od niemców wg filmu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 30 Lipca 2010 Autor Share Napisano 30 Lipca 2010 Cześć! Udało mi się wywiercić otwory przelewowe... ...żuraw jest już na właściwym miejscu... ...a więc za niedługo można zacząć malowanie Farby już są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 20 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 20 Sierpnia 2010 Cześć! Małe postępy...dostałem pocztą toczone lufy dział. Dziękuję ofiarodawcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Marcin Rogoza Napisano 21 Sierpnia 2010 Super Moderator Share Napisano 21 Sierpnia 2010 A co to za tyczka za działkiem p.lot z tyłu mostka ? Chyba nie masz na banderę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 to miał być maszt...już nie jest bo powyższe zdjęcie tak mnie ubodło że go wywaliłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacekkarolczak Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 No postępy cieszą oko, ale flagsztok na kiosku powala. Jak z lufy od ISU 122... Wykorzystaj proszę detale do działek, bez pokręteł wyglądają łyso... Jak przytniesz te małe lufki nadliczbowe to wyjdzie Ci fajny oporopowrotnik obok lufy do zamontowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donalyah00 Napisano 23 Sierpnia 2010 Share Napisano 23 Sierpnia 2010 Te lufy do dział są dedykowane do Surcoufa? Pozdrawiam, Marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 6 Września 2010 Autor Share Napisano 6 Września 2010 Cześć! Czy lufy są dedykowane to nie wiem ale wyglądają lepiej niż zestawowe. Oporopowrotnik będzie dodany ,tak samo jak pokrętła. Dziś pomalowałem Surcoufa podkładem więc jutro ,jak będę miał chwilę czasu to będę mógł się wziąść za malowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 23 Lutego 2014 Autor Share Napisano 23 Lutego 2014 Warsztat nie będzie kontynuowany. Proszę o usunięcie/zamknięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BALROG Napisano 25 Lutego 2014 Share Napisano 25 Lutego 2014 Warsztat nie będzie kontynuowany. Proszę o usunięcie/zamknięcie Zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi