Skocz do zawartości

Surcouf 1/400 Heller

artoor_k

Rekomendowane odpowiedzi

Nie będe ukrywał, że mnie też zafascynował swoją innością. Szkoda że to nie 1/350 ale za to cena zacna.

PS zerknij na priv

Co do 1:350...Pisałem kilka postów wcześniej o filmie pt LORELEI: OSTATNI U-BOOT" oryginalny tytuł to "Lorelei: The Witch of the Pacific Ocean"..."Występuje" w nim okręt bazujący na Surcoufie i jego model jest w 1:350...Skądinąd ciekawy okręt nawet jeśli nie istniał:

http://www.hlj.com/product/PITCP-08

Drogi niestety ale to żywica...

A priv widziałem i dziękuję

No właśnie - ten film mnie prześladuje - nigdzie nie mogę go dorwać, a moja kopia ma wadę która w 42 minucie wywala oglądanie... Najbardziej podoba mi się pomysł z seehund`em za kioskiem w miejsce samolotu...

Cześć!

Udało mi się wywiercić otwory przelewowe...

P7300009.jpg

...żuraw jest już na właściwym miejscu...

P7300008.jpg

...a więc za niedługo można zacząć malowanie Farby już są

• 3 weeks later...

No postępy cieszą oko, ale flagsztok na kiosku powala. Jak z lufy od ISU 122... Wykorzystaj proszę detale do działek, bez pokręteł wyglądają łyso... Jak przytniesz te małe lufki nadliczbowe to wyjdzie Ci fajny oporopowrotnik obok lufy do zamontowania...

• 2 weeks later...

Cześć!

Czy lufy są dedykowane to nie wiem ale wyglądają lepiej niż zestawowe. Oporopowrotnik będzie dodany ,tak samo jak pokrętła.

Dziś pomalowałem Surcoufa podkładem więc jutro ,jak będę miał chwilę czasu to będę mógł się wziąść za malowanie...

• 3 years later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.