zbiegu Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Witam w galerii świeżo ukończonego modelu. Model składał się bez większych oporów ( warsztat wraz z całą listą przeróbek jest TUTAJ ). Teraz już koniec pisania czas na zdjęcia: I w tym temacie to tyle, czas zacząć Eurofightera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarny1986tychy Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Super bryka !! Naprawde fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mlody016 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Model miazga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Bardzo ładnie sklejony model. Najlepszy jest ten lakier kameleon po prostu boski. Pasuje tu jak nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Świetnie Tylko pogratulować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jcs Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Kawał dobrej roboty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michi-232 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Genialnie Tylko podwozie takie za czyste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Model zrobiony bardzo fajnie. W oczy rzucają się odstające słupki boczne przy szybach - ale zauważyłem, że to "wada fabryczna" - pewnie można by to jakoś przerobić - oraz dziwnie wygląda spód - jakiś taki "bez wyrazu" - poza tym bez uwag - oby tak dalej !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 poza tym bez uwag - oby tak dalej !! No właśnie planujesz jeszcze jakieś projekty w samochodach cywilnych? Bo ten model świetny poprostu szczególnie lakier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Świetny model. Lakier i jego powłoka- cudo. Kawał porządnej roboty odwaliłeś Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyfron Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Brak mi słów, naprawde przepiękny! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jonnym Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Witam.Autko bardzo ładnie i czysto zrobione.jedynie co mi sie rzuciło w oczy to cos z tymi słupkami ale wydaje mi sie ze to bardziej wina całego oszklenia ktore jest wkładane od spodu bo małe boczne szybki i tylnia tez jakby nie dolegały. Jezeli chodzi o spód- no coz, góra jest chyba na tyle atrakcyjna ze na spodzie to zadnych "kwiatków " nie trzeba robic.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Mi też się podoba choć lakier ma troszkę za grube ziarno to i tak piwko za kameleon co do wykonania również nie można się przyczepić gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbiegu Napisano 13 Lipca 2010 Autor Share Napisano 13 Lipca 2010 Witam co do odstających słupków to dla budujących ten model w przyszłości cała sekcja z szybami jest o około 1 mm za wąska i 1,5 mm za krótka z stosunku do karoserii i mniej obła niż kasta więc odstaje z każdej strony, ja rozwiązałem ten problem jak widać częściowo przesuwając szybę maksymalnie do tyłu a później podginając i doklejając boki do siebie. Niestety słupków nie udało się już przykleić , co do podwozia, jest czyste bo i model nie jest brudny a to że bez wyrazu to głównie problem tego że oprócz wahaczy i końcówki wydechu wszystko jest w jednym kawałku a że nienawidzę zaklejania takiego "dziadostwa" to jest wszystko oprócz wydechu w jednym kolorze, swoją drogą podwozie auta nie jest za kolorowe, kto nie wieży niech zajrzy . Za to in plus można zaliczyć działające zawieszenie ale tylko przednie bo tylne żeby pasowało do kasty musiałem przerobić. Co do kolejnych projektów w cywilach to na pewno się pojawią, ale w bliżej nieokreślonej przyszłości, na razie walczę w kolejnymi zestawami kolorystycznymi lakierów i zastanawiam się do jakiego auta by jeszcze pasował taki lakier. Może jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 13 Lipca 2010 Share Napisano 13 Lipca 2010 Może jakieś pomysły? Jakby udało Ci się zrobić coś podchodzącego pod fiolet, to może jakiś amerykaniec w stylu custom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djmietek Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Nie no auto cudo, urzeka ten lakier, to na prawdę dobrze wykonana robota, jakieś pierdoły zawsze będą przy każdym modelu ale tu jest super, duże piwo Ci się należy!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi