Maciej Turczynowicz Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Model skończony w Opolu można było zobaczyć na żywo: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paczek1981 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Piękna Skakanka. Zdjęcia z tyłu jeszcze zrób. Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scania620 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Bardzo ładna, gratuluję Fajne malowanie Mam pytanie jak zrobiłeś naklejki na bocznych szybach ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba115 Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Scania pod względem wykonania wspaniała,ale jak by czegoś jej brakowało hmm może holowanej ciężarówki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandi Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Maćku, szok albo i jeszcze więcej . Oczywiście oglądałem scanie i zrobiła na mnie ogromne wrażenie . Ale wiesz co brakuje mi jednego. Zdanie wygrałem. Co się nie pochwalisz?? . Sorki. Stałem obok Ciebie i zapomniałem ci osobiście pogratulować. Więc robie to teraz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EGONX Posted July 11, 2010 Share Posted July 11, 2010 Super model. Zabudowe holownika to sam zrobiłeś czy to jakiś przerobiony model holownika. Pokaż zdjecia od tyłu pojazdu. Naprawde rewelacja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzacek1841 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 podwozie gitara bardzo masywne 4 osiowe, osprzęt do holowanie to chyba nie ten z zestawu italerii? ;> szkoda że linia błotnika na masce nie pokrywa się z linią błotnika przy kabinie, Ogólnie super model:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krzychu126 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Świetny model choć jak dla mnie zabudowa wydaje duża, no ale takie monstra też jeżdżą i muszą pomieścić dużo klamotów Najbardziej podoba mi się odcień fioletu... to lakier Fiata tak? Czekam na więcej fotek Pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomeka6 Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Po prostu super! przydaloby sie wiecej fotek np. z wnetrza, czy widoku z tylu. Klasa! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bodzio Posted July 12, 2010 Share Posted July 12, 2010 Nooo również apeluje o więcej fotek A sam model ? Piękny i robi ogromne wrażenie swoimi gabarytami Pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej Turczynowicz Posted July 15, 2010 Author Share Posted July 15, 2010 Dzięki „Mam pytanie jak zrobiłeś naklejki na bocznych szybach” -naklejki na bocznych szybach są w akcesoriach italeri nr 3854 „szkoda że linia błotnika na masce nie pokrywa się z linią błotnika przy kabinie” -trafna uwaga, maska była luźna i wyszła na zdjęciu wyżej od kabiny, już to poprawiłem „odcień fioletu... to lakier Fiata” -tak, 97% lakierów na tym holowniku pochodzi z Fiata. „Zabudowę holownika to sam zrobiłeś czy to jakiś przerobiony model holownika” -zabudowa jest zrobiona z PCV i szpachli samochodowej, nadkola od holownika italeri, przednie podpory od holownika revell, tylne z italeri. Dźwig i wysięgnik zrobiony od podstaw z PCV + dwie wyciągarki z italeri, okular przerabiany z rewlowskiego holownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
daf xf 105 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 super model ale ze mna nie wygrasz tym modelem bo ja mam lepszy od twojego modelu mam zestaw 25,25m Post nie wnosi nic do tematu. Na tym forum nie chodzi o licytację kto ma lepszy, a kto gorszy model, tylko o dobrą wspólną zabawę. Użytkownik "daf xf 105" dostaje publiczne upomnienie. Jeśli rzeczywiście posiadasz 21 lat to powinieneś wiedzieć, że Maciej Piotr Żukowski, to nie imię, a dwa imiona i nazwisko. Ponadto przypominam, że na forum używamy znaków interpunkcyjnych i stosujemy się do zasad poprawnej pisowni. Praetorian. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trucknology Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 super model ale ze mna nie wygrasz tym modelem bo ja mam lepszy od twojego modelu mam zestaw 25,25m Masz 3 latka i naoglądałeś się za dużo Teletubisiów ? Może pokażesz nam jakieś swoje dzieło dzieciaku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kuba115 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 Takie posty z miejsca do skasowania,w naszym hobby liczy się też jakość wykonania modelu.Na takiej pewności siebie możesz się łatwo przejechać nie tylko w modelarstwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuba2507 Posted July 26, 2010 Share Posted July 26, 2010 A ja bym porosil o jakies fotki z warsztatu jezeli takowe sa bo pewnie byly by ciekawe. Co do modelu bardzo ladny robi wrazenie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
yemas Posted September 6, 2010 Share Posted September 6, 2010 Modelik wymiata!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts