Maciej Turczynowicz Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Model skończony w Opolu można było zobaczyć na żywo: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Piękna Skakanka. Zdjęcia z tyłu jeszcze zrób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scania620 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Bardzo ładna, gratuluję Fajne malowanie Mam pytanie jak zrobiłeś naklejki na bocznych szybach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Scania pod względem wykonania wspaniała,ale jak by czegoś jej brakowało hmm może holowanej ciężarówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Maćku, szok albo i jeszcze więcej . Oczywiście oglądałem scanie i zrobiła na mnie ogromne wrażenie . Ale wiesz co brakuje mi jednego. Zdanie wygrałem. Co się nie pochwalisz?? . Sorki. Stałem obok Ciebie i zapomniałem ci osobiście pogratulować. Więc robie to teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 11 Lipca 2010 Share Napisano 11 Lipca 2010 Super model. Zabudowe holownika to sam zrobiłeś czy to jakiś przerobiony model holownika. Pokaż zdjecia od tyłu pojazdu. Naprawde rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 podwozie gitara bardzo masywne 4 osiowe, osprzęt do holowanie to chyba nie ten z zestawu italerii? ;> szkoda że linia błotnika na masce nie pokrywa się z linią błotnika przy kabinie, Ogólnie super model:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Świetny model choć jak dla mnie zabudowa wydaje duża, no ale takie monstra też jeżdżą i muszą pomieścić dużo klamotów Najbardziej podoba mi się odcień fioletu... to lakier Fiata tak? Czekam na więcej fotek Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Po prostu super! przydaloby sie wiecej fotek np. z wnetrza, czy widoku z tylu. Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Lipca 2010 Share Napisano 12 Lipca 2010 Nooo również apeluje o więcej fotek A sam model ? Piękny i robi ogromne wrażenie swoimi gabarytami Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciej Turczynowicz Napisano 15 Lipca 2010 Autor Share Napisano 15 Lipca 2010 Dzięki „Mam pytanie jak zrobiłeś naklejki na bocznych szybach” -naklejki na bocznych szybach są w akcesoriach italeri nr 3854 „szkoda że linia błotnika na masce nie pokrywa się z linią błotnika przy kabinie” -trafna uwaga, maska była luźna i wyszła na zdjęciu wyżej od kabiny, już to poprawiłem „odcień fioletu... to lakier Fiata” -tak, 97% lakierów na tym holowniku pochodzi z Fiata. „Zabudowę holownika to sam zrobiłeś czy to jakiś przerobiony model holownika” -zabudowa jest zrobiona z PCV i szpachli samochodowej, nadkola od holownika italeri, przednie podpory od holownika revell, tylne z italeri. Dźwig i wysięgnik zrobiony od podstaw z PCV + dwie wyciągarki z italeri, okular przerabiany z rewlowskiego holownika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daf xf 105 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 super model ale ze mna nie wygrasz tym modelem bo ja mam lepszy od twojego modelu mam zestaw 25,25m Post nie wnosi nic do tematu. Na tym forum nie chodzi o licytację kto ma lepszy, a kto gorszy model, tylko o dobrą wspólną zabawę. Użytkownik "daf xf 105" dostaje publiczne upomnienie. Jeśli rzeczywiście posiadasz 21 lat to powinieneś wiedzieć, że Maciej Piotr Żukowski, to nie imię, a dwa imiona i nazwisko. Ponadto przypominam, że na forum używamy znaków interpunkcyjnych i stosujemy się do zasad poprawnej pisowni. Praetorian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trucknology Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 super model ale ze mna nie wygrasz tym modelem bo ja mam lepszy od twojego modelu mam zestaw 25,25m Masz 3 latka i naoglądałeś się za dużo Teletubisiów ? Może pokażesz nam jakieś swoje dzieło dzieciaku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 Takie posty z miejsca do skasowania,w naszym hobby liczy się też jakość wykonania modelu.Na takiej pewności siebie możesz się łatwo przejechać nie tylko w modelarstwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 26 Lipca 2010 Share Napisano 26 Lipca 2010 A ja bym porosil o jakies fotki z warsztatu jezeli takowe sa bo pewnie byly by ciekawe. Co do modelu bardzo ladny robi wrazenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 6 Września 2010 Share Napisano 6 Września 2010 Modelik wymiata!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi