iraz Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 (edited) Witam! Nie wiem czemu ale fotki znikają. Pozdrawiam Edited February 16, 2007 by Guest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Ładny modelik Możesz jeszcze dodać na naczepę płachtę że przewozi materiał sypki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Ładny modelik Możesz jeszcze dodać na naczepę płachtę że przewozi materiał sypki Będę miał do niego ładunek sypki[miał] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 http://www.model-klub.pl/readarticle.php?article_id=8 Tutaj masz jak zrobić płachtę na to jakbyś chciał trochę ją podwinąć tak żeby też ładunek widać było Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szesnastak Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Do oryginału to mu troszkę brakuje. Nie wiem czemu ale wydaje mi się on taki dziwnie krótki. Na 9 fotce widać jakby maska była troszkę krzywa (ale to jest tylko moje odczucie. Fajny kolorek ale mógłbyś się postarać o lepsze fotki, bo na tych to za dużo to nie widać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Do oryginału to mu troszkę brakuje. Nie wiem czemu ale wydaje mi się on taki dziwnie krótki. Na 9 fotce widać jakby maska była troszkę krzywa (ale to jest tylko moje odczucie. Fajny kolorek ale mógłbyś się postarać o lepsze fotki, bo na tych to za dużo to nie widać. Krzywa nawierzchnia i to dlatego tak widac. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Senny Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 Fakt fotki zbyt dobre nie są ale trochę widać. Postaraj się jeszcze dorwać aparacik z dobrym makro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciek92 Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 no ładny modelik iraz z tą płachtą przyczepka badie super sie prezentować a z czego zrobisz ten miał Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 15, 2007 Author Share Posted February 15, 2007 Miał zrobie z miału,najpier dam steropian a póżniej prawdziwy miał na sypi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 Zamykam!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tornado Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Fakt fotki zbyt dobre nie są ale trochę widać.Postaraj się jeszcze dorwać aparacik z dobrym makro a ja żadnych fotek tu nie widzę Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 16, 2007 Author Share Posted February 16, 2007 temat zamykam!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozi84 Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 gdzie foty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iraz Posted February 18, 2007 Author Share Posted February 18, 2007 GŁUSI TEMAT ZAMKNIĘTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts