iraz Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 (edytowane) Witam! Nie wiem czemu ale fotki znikają. Pozdrawiam Edytowane 16 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senny Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Ładny modelik Możesz jeszcze dodać na naczepę płachtę że przewozi materiał sypki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Ładny modelik Możesz jeszcze dodać na naczepę płachtę że przewozi materiał sypki Będę miał do niego ładunek sypki[miał] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senny Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 http://www.model-klub.pl/readarticle.php?article_id=8 Tutaj masz jak zrobić płachtę na to jakbyś chciał trochę ją podwinąć tak żeby też ładunek widać było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Do oryginału to mu troszkę brakuje. Nie wiem czemu ale wydaje mi się on taki dziwnie krótki. Na 9 fotce widać jakby maska była troszkę krzywa (ale to jest tylko moje odczucie. Fajny kolorek ale mógłbyś się postarać o lepsze fotki, bo na tych to za dużo to nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Do oryginału to mu troszkę brakuje. Nie wiem czemu ale wydaje mi się on taki dziwnie krótki. Na 9 fotce widać jakby maska była troszkę krzywa (ale to jest tylko moje odczucie. Fajny kolorek ale mógłbyś się postarać o lepsze fotki, bo na tych to za dużo to nie widać. Krzywa nawierzchnia i to dlatego tak widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Senny Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 Fakt fotki zbyt dobre nie są ale trochę widać. Postaraj się jeszcze dorwać aparacik z dobrym makro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 15 Lutego 2007 Share Napisano 15 Lutego 2007 no ładny modelik iraz z tą płachtą przyczepka badie super sie prezentować a z czego zrobisz ten miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 15 Lutego 2007 Autor Share Napisano 15 Lutego 2007 Miał zrobie z miału,najpier dam steropian a póżniej prawdziwy miał na sypi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 Zamykam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 Fakt fotki zbyt dobre nie są ale trochę widać.Postaraj się jeszcze dorwać aparacik z dobrym makro a ja żadnych fotek tu nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 16 Lutego 2007 Autor Share Napisano 16 Lutego 2007 temat zamykam!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozi84 Napisano 16 Lutego 2007 Share Napisano 16 Lutego 2007 gdzie foty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iraz Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 GŁUSI TEMAT ZAMKNIĘTY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi