Tomek Mroczkowski Napisano 22 Lipca 2010 Share Napisano 22 Lipca 2010 Kilka fotek z Muzeum Wyrzutni Rakietowych w Łebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Ha! Właśnie wróciłem z Łeby i byłem w tym "Muzeum", interesująca cena, 14zł., modeli rakiet kilka (9?) - totalna kiszka. Wrzucę kilka swoich fotek tej niemieckiej "Katiuszy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Szczerze? Mnie też tam nic nie zachwyciło, no może poza przewodnikiem który gadał jak lektor z filmu. Najciekawsza była S-75, miałem nadzieje bo wcześniej było takie info, że będzie tam S-125. No ale do nich trzeba by się fatygować do samej jednostki czego w planach nie miałem, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Byłem tam 3 lata temu, w sumie nic ciekawego. A S-125 stoi w Forcie Czerniakowskim, jak będziesz kiedyś w Wawie to warto zajrzeć do tego muzeum, jest tam sporo ciekawego sprzętu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Kilka moich fotek z Rąbki. Powiem szczerze, że nie ma czym się zachwycać, chyba tylko ceną wejściówki o której pisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi