marioba Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Witam! Dzisiaj przedstawiam kolejnego gniota z mojej obfitej kolekcji. Jest to Dodge WC56 Italeri 1:35. Zestaw został kupiony na poczatku 90-tych lat i przeleżał na półce kilkanaście lat. Kilka części zgineło, kalki zżółkły itp. W końcu ze dwa lata temu doczekał się i został zrobiony prosto z pudła. Jakość Italeri, zlepiony bez większych problemów. Malowany akrylami Testorsa, kończony chińskimi olejami i pastelami. Zapraszam do oglądania i oceny. Ps. Ostatnio gdzieś w sklepie widziałem ten model. Chyba Italeri wznowiło ten zestaw. A może to był Bilek??? Cytuj
szlachcik1 Napisano 24 Lipca 2010 Napisano 24 Lipca 2010 Ciekawie te brezenty wyszły z tej folii aluminiowej całość ładna Cytuj
marioba Napisano 25 Lipca 2010 Autor Napisano 25 Lipca 2010 OK. Zmniejszyłem rozmiar zdjęć. Teraz są zgodne z regulaminem.Wielkość i ciężar taki sam jak w innych postach np: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=22006 Cytuj
Gościu Napisano 25 Lipca 2010 Napisano 25 Lipca 2010 marioba, model dobry..ale w starym stylu/klasycznym. My Man something new maybe? Ja Ci proponuję start/udział na warsiaskich występach, M.Michalski organizuje(m.in.) Weź dorobek, pokaziem, że Warsiawiacy nie gęsi i swe modele mają ! p.s. białe rękawiczki, wtórnie,cóż za ból... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi