marioba Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Witam! Dzisiaj przedstawiam kolejnego gniota z mojej obfitej kolekcji. Jest to Dodge WC56 Italeri 1:35. Zestaw został kupiony na poczatku 90-tych lat i przeleżał na półce kilkanaście lat. Kilka części zgineło, kalki zżółkły itp. W końcu ze dwa lata temu doczekał się i został zrobiony prosto z pudła. Jakość Italeri, zlepiony bez większych problemów. Malowany akrylami Testorsa, kończony chińskimi olejami i pastelami. Zapraszam do oglądania i oceny. Ps. Ostatnio gdzieś w sklepie widziałem ten model. Chyba Italeri wznowiło ten zestaw. A może to był Bilek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Ciekawie te brezenty wyszły z tej folii aluminiowej całość ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 przyjemny modelik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 25 Lipca 2010 Autor Share Napisano 25 Lipca 2010 OK. Zmniejszyłem rozmiar zdjęć. Teraz są zgodne z regulaminem.Wielkość i ciężar taki sam jak w innych postach np: http://www.modelwork.pl/viewtopic.php?t=22006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 25 Lipca 2010 Share Napisano 25 Lipca 2010 marioba, model dobry..ale w starym stylu/klasycznym. My Man something new maybe? Ja Ci proponuję start/udział na warsiaskich występach, M.Michalski organizuje(m.in.) Weź dorobek, pokaziem, że Warsiawiacy nie gęsi i swe modele mają ! p.s. białe rękawiczki, wtórnie,cóż za ból... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi