artoor_k Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Napisano 17 Stycznia 2014 Cześć! No i namalowałem oczka Mimo rąk latających jak w febrze udało się Cytuj
Witekw Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 Szkoda że nie mogę dostać się do galerii:-( wyskakuje że nie mam uprawnień. Cytuj
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Galeria była ale została usunięta przez moderatora Cytuj
Arni44 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 witam ,co jest takiego w tej galerii utajnione jak pentagonie ,nie przesadzajmy z tym dostępem do galerii ,może będziemy pobierać opłatę za oglądanie ,śmieszne Cytuj
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Dostęp do galerii został zablokowany przez moderatora z powodu pozy figurki . Cytuj
Arni44 Napisano 4 Lutego 2014 Napisano 4 Lutego 2014 swego czasu pokazywano niemieckiego żołnierza robiącego klocka w krzakach innym razem figurkę żołnierza który psikał parówką pod swoje nogi i jakoś nikt nie robił blokady galerii ,widok brązowego kloca pod kucającym żołnierzem jakoś nikomu nie przeszkadzał a tu be bo goła figurka (miała w odpowiednim miejscu stringi z sznurka ) jak dla mnie trochę o śmieszne a szkoda bo figura była fajna , Cytuj
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Napisano 4 Lutego 2014 Figurka miewa się całkiem dobrze w galerii na zagranicznym forum Z moderacją kłócił się już nie będę. Cytuj
bazylms Napisano 5 Lutego 2014 Napisano 5 Lutego 2014 Ja się jeszcze na galerię sprzed prohibicji załapałem i muszę napisać że jest ładnie pomalowana. Cytuj
Witekw Napisano 10 Lutego 2014 Napisano 10 Lutego 2014 Szkoda bo chętnie bym zobaczył jak jest wykonana w całości. Korci mnie wampirzyca z Yamato ale nie mam wprawy w malowaniu ciał, pewnie wyszło bo jako martwe ciało lekko zielonkawe:-) Ciekawe jest podejście moderatorów bo przecież golizny wszędzie pełno i to jeszcze jakiej. Niech wywalają tez modele z swastykami bo to w europie zakazane. Ten świat jest coraz to bardziej porąbany. Cytuj
Arni44 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 witam,Piękna praca!! widziałem na żywo gratuluję wyróżnienia w Bytomiu. a tyle było larum i co praca została doceniona Cytuj
Arni44 Napisano 15 Marca 2014 Napisano 15 Marca 2014 byłem w BYTOMIU w godz .17-19 i na kartce pod figurką widniał czerwony napis wyróżniony , tak że dostaniesz dyplom szkoda że nie zrobiłem fotki baterie siadły chyba że nie wystawiałeś jej w Bytomiu ? Cytuj
Arni44 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 Wystawiłem ale nie wierzę WITAM I JAK TAM UWIRZYŁEŚ Cytuj
artoor_k Napisano 16 Marca 2014 Autor Napisano 16 Marca 2014 Niestety w tym wypadku musiałem zobaczyć by uwierzyć Cytuj
Arni44 Napisano 16 Marca 2014 Napisano 16 Marca 2014 witam ,znalazłem fotkę w zasadzie robioną modelowi na pierwszym planie ale dziewczyna się załapała Cytuj
artoor_k Napisano 17 Marca 2014 Autor Napisano 17 Marca 2014 Kolor cielisty wyszedł ci nieźle ,-)) A dziękuję bardzo:) To wyróżnienie jest dla mnie dużym zaskoczeniem, gdyż dałem ją do tej kategorii z przekory i na pohybel Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi