artoor_k Napisano 17 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2014 Cześć! No i namalowałem oczka Mimo rąk latających jak w febrze udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 18 Stycznia 2014 Share Napisano 18 Stycznia 2014 Jak oryginalne Japońskie anime. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 25 Stycznia 2014 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2014 Zapraszam do GALERII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witekw Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 Szkoda że nie mogę dostać się do galerii:-( wyskakuje że nie mam uprawnień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Galeria była ale została usunięta przez moderatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 witam ,co jest takiego w tej galerii utajnione jak pentagonie ,nie przesadzajmy z tym dostępem do galerii ,może będziemy pobierać opłatę za oglądanie ,śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Dostęp do galerii został zablokowany przez moderatora z powodu pozy figurki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 4 Lutego 2014 Share Napisano 4 Lutego 2014 swego czasu pokazywano niemieckiego żołnierza robiącego klocka w krzakach innym razem figurkę żołnierza który psikał parówką pod swoje nogi i jakoś nikt nie robił blokady galerii ,widok brązowego kloca pod kucającym żołnierzem jakoś nikomu nie przeszkadzał a tu be bo goła figurka (miała w odpowiednim miejscu stringi z sznurka ) jak dla mnie trochę o śmieszne a szkoda bo figura była fajna , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 4 Lutego 2014 Autor Share Napisano 4 Lutego 2014 Figurka miewa się całkiem dobrze w galerii na zagranicznym forum Z moderacją kłócił się już nie będę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2014 Share Napisano 5 Lutego 2014 Ja się jeszcze na galerię sprzed prohibicji załapałem i muszę napisać że jest ładnie pomalowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witekw Napisano 10 Lutego 2014 Share Napisano 10 Lutego 2014 Szkoda bo chętnie bym zobaczył jak jest wykonana w całości. Korci mnie wampirzyca z Yamato ale nie mam wprawy w malowaniu ciał, pewnie wyszło bo jako martwe ciało lekko zielonkawe:-) Ciekawe jest podejście moderatorów bo przecież golizny wszędzie pełno i to jeszcze jakiej. Niech wywalają tez modele z swastykami bo to w europie zakazane. Ten świat jest coraz to bardziej porąbany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 11 Lutego 2014 Autor Share Napisano 11 Lutego 2014 post do usunięcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 witam,Piękna praca!! widziałem na żywo gratuluję wyróżnienia w Bytomiu. a tyle było larum i co praca została doceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Jakiego wyróżnienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 15 Marca 2014 Share Napisano 15 Marca 2014 byłem w BYTOMIU w godz .17-19 i na kartce pod figurką widniał czerwony napis wyróżniony , tak że dostaniesz dyplom szkoda że nie zrobiłem fotki baterie siadły chyba że nie wystawiałeś jej w Bytomiu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 15 Marca 2014 Autor Share Napisano 15 Marca 2014 Wystawiłem ale nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Wystawiłem ale nie wierzę WITAM I JAK TAM UWIRZYŁEŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 16 Marca 2014 Autor Share Napisano 16 Marca 2014 Niestety w tym wypadku musiałem zobaczyć by uwierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiton Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 Kolor cielisty wyszedł ci nieźle ,-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arni44 Napisano 16 Marca 2014 Share Napisano 16 Marca 2014 witam ,znalazłem fotkę w zasadzie robioną modelowi na pierwszym planie ale dziewczyna się załapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 17 Marca 2014 Autor Share Napisano 17 Marca 2014 Kolor cielisty wyszedł ci nieźle ,-)) A dziękuję bardzo:) To wyróżnienie jest dla mnie dużym zaskoczeniem, gdyż dałem ją do tej kategorii z przekory i na pohybel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi