morfeusz747 Napisano 1 Sierpnia 2010 Share Napisano 1 Sierpnia 2010 Otóż trochę się nazbierało moich modeli, zrobiłem do nich akwarium-tzn odwróconym akwarium na modele (chyba wiecie o co chodzi ). I teraz mam pytanie z czego zrobić podstawkę pod takie akwarium??? Nie mam pomysłu, na pewno musi być to twarde i cienkie.... Takie coś jak na fotce, dół jest pusty...i potrzebuje zrobić jakąś podstawkę żeby położyć to akwarium Sorry za niestaranność :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz747 Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 może ktoś pomóc kurde nie mogę wpaść na żaden pomysł...styropian na kruchy, karton/tektura też..hmm Ktoś na pewno ma pomysł :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Może styrodur? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Nie wiem co to za problem?? ...a sklejka czy kawałek płyty wiórowej nie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz747 Napisano 7 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 7 Sierpnia 2010 Może styrodur? co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 7 Sierpnia 2010 Share Napisano 7 Sierpnia 2010 W tym wypadku jestem zmuszony napisać: www.google.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Wycinasz sobie płytę z jakiejś sklejki, płyty wiórowej, styroduru etc. idealnie tak by akwarium na niej stało, a krawędzie pokrywały się równiutko ze ściankami akwarium. Potem poszukaj jakiegoś profilu (coś na kształt listwy podłogowej) coby po przyklejeniu na boki wystawało kilka milimetrów. Obklej tą deskę (czy co tam użyjesz) dookoła. Będziesz mógł sobie to akwarium podnosić i wyciągać modele, a gdy włożysz nie będzie Ci się suwać. Ja tak też teraz adoptuje jedno akwarium. Jeśli nie jest jasne mogę narysować . W tym wypadku jestem zmuszony napisać: www.google.pl hehe nie wiedziałem, że google zmieniło nazwę . Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tofik Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Albo ewentualnie wyciąć ta podstawkę centymetr większą i obkleić dookoła listewkami 5x5 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 Też sposób . A jeszcze fajniej jak ta listewka ma jakiś ciekawy kształt. Dodaje to uroku i niejako wygląda bardziej "profesjonalnie" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
morfeusz747 Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 wiedziałem, że macie dobre pomysły! Dzięki bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi