kuba2507 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Witam Nie ma co sie rozpisywac inne modele czekaja na ukonczenie to sobie jeszcze poczekaja. Zabralem sie za Evo po wczorajszej rozmowie o Evo z kolezanka. Za duzo nie zrobilem tylko pomalowalme kilka elementow no i kaste. Lakier to czarna perla. fotki: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Spoko, tylko mam wrażenie, że trochę za dużo farby nalałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Może grubość farby to tylko takie wrażenie od światła A ja zapytam jeszcze jaki plan na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Wg mnie to nie czarna perła, tylko czarny z różowo fioletowym brokatem. Ale wygląda nieźle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Ja powiem tak ze to oficjalnie jest perla niestety wyglada teraz jak brokat z powodu wielkosci modelu(a raczej jego malenkosci:) ) Co do planow to naperwno bedzie robiony na czarno czarne felgi zastanawiam sie nad orginalnymi felgami zeby je przemalowac. Bedzie ladnie wygladac albo nad felgami z r34 jeszcze sie zastanowie. Jeszcze myslalem o ciemnych szybach ale to nie bedzie srodka widac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 3 Sierpnia 2010 Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Jeszcze myslalem o ciemnych szybach ale to nie bedzie srodka widac... Ciemne szyby jak już to tylko z tyłu, a przez przód powinno być widać, najwyżej szyby opuścisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 3 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2010 Z opuszczanymi szybami to nie jest zly pomysl:) Tylko trzeba bedzie ciiiiiiiac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 4 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Wczoraj jeszcze moglem edytowac posty dzisiaj juz nie to napisze nowego. Model w calej okazalosci. Felgi chyba zostawie orginalne z evo tylko dostana czarny polysk. Najpierw chcialem dac te z R34 no ale jakos mi sie nie widza. fotki: Co do lakieru to dalem ciala w jednym miejscu a mianowicie na masce przy malym wlocie. Byla to doklejana czesc no i zapomnialem o liniach podzialu. No ale juz nic nie mozna zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Felgi chyba zostawie orginalne z evo tylko dostana czarny polysk A może czarny mat, albo ciemno stalowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abarth_127 Napisano 4 Sierpnia 2010 Share Napisano 4 Sierpnia 2010 Felgi chyba zostawie orginalne z evo tylko dostana czarny polysk A może czarny mat, albo ciemno stalowe A może tak białe ? Ładnie by kontrastowały z ciemną kastą Zrobisz jak będzie Ci się podobało. Jak na razie to dobrze Ci idzie Tak trzymaj Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 5 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 5 Sierpnia 2010 No to za duzo sie nie poczynilo ale pokaze co zrobilem. fotki: Felunek dostal kolorow.( Ale musze je jeszze raz pomalowac przez wlasna glupote) Tak sie na nich Evo prezetuje. Moja wlasna koncowka wydechu. Podwozie.(Chcialem bym je przybrudzic ale nie wiem jak sie to robi RADY MILE WIDZIANE;) ) No i porozcinalem szyby. Jak narazie tyle ale dalej walcze. Jezeli ktos by doradzil w sprawie podwozia byl bym wdzieczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Chcialem bym je przybrudzic ale nie wiem jak sie to robi RADY MILE WIDZIANE;) Najlepiej zakup sobie farby olejne, brąz i czarna powinny wystarczeć, dodatkowo mogą być suche pastele na kurzenie, wszystko dokupienia w sklepach dla plastyków. Efekt wygląda mniej więcej tak (trochę błyszczy bo był świeżo położony) U ciebie powinno wyjść ciekawiej bo bardziej skomplikowany dół jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 A mozna jakos inaczej ubrudzic niz olejnymi?? Jezeli nie to jak to sie dokladnie robi. Zaczelo sie malowanie uszczelek. No i szyba tez sie pomalowala i podszybie.(ciagle mysle o tym przyciemnianiu bo wnetrze i tak pomalowalem cale na czarno) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 Czesc Jestem zielony w temacie takich modeli. Czy przed polozeniem farby trzeba uzyc podkladu ? jakimi farbami sie maluje zeby uzyskac taki polysk ? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Sierpnia 2010 Share Napisano 10 Sierpnia 2010 CzescJestem zielony w temacie takich modeli. Czy przed polozeniem farby trzeba uzyc podkladu ? jakimi farbami sie maluje zeby uzyskac taki polysk ? Podkład ma na celu wyrównać wszelkie drobne nierówności, ryski itp, ponad to farbka położona bez podkładu może łuszczyć się i odpryskiwać. Połysk uzyskasz po nałożeniu lakieru bezbarwnego i wypolerowaniu go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 No i evo skonczone na dniach zrobie galerie:) fotki; pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Nie wiem czy rejestracja nie jest krzywo z przodu Resztę będę komentować w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Tak jest krzywo tez dopiero na zdjeciu zobaczylem :P:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma1995 Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 Super Lancer,na 3 fotce przednie koło jest krzywe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 13 Sierpnia 2010 Share Napisano 13 Sierpnia 2010 przednie koło jest krzywe. Przednie koła mają to do siebie, że można je skręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Puma1995 Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 A to sry myślałem że to błąd sklejającego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi