Liteonit1 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Witam! Postanowiłem założyć warsztat Corvetty C6 z Le Mans 24 Hours lub ALMS po tym jak ktoś mi powiedział żebym coś takiego zrobił ;] Modelik zainspirował się u mnie po dość udanym moim pierwszym modelu którym był AUDI R10 TDI, jednakże teraz mam zamiar zrobić kompletnie identyczny model jak było naprawdę - czyli malowanie i wszystko tak jak ma być. Materiały mam potrzebne do tego, ale nie obędzie się od waszej pomocy. Na sam początek postanowiłem zrobić w tym przypadku obowiązkowego In-Box'a. No to zaczynamy Warsztat: Pudełeczko: Instrukcja: Kalkomanie: Karoseria, podwozie i "szkło": Klatka bezpieczeństwa oraz deska rozdzielcza: Elementy układu jezdnego, wydechowego oraz karoserii: Na koniec pierwsze porównanie z Corvettą starszej generacji: Na razie to na tyle. Chciałem tez uprzedzić, że owy warsztat nie będzie prowadzony w pionującym tempie. Aktualizacje będą przychodzić z czasem na spokojnie. Mam teraz przeprowadzkę i jak na ironię w wakacje nie mam czasu ;)) Puki co myślę, że mi pomożecie w tworzeniu tego legendarnego auta ( mojego ulubionego ) Oraz żeby wyszedł jak najlepiej. Prosiłbym o zdjęcia Corvetty tej że z 2005 i 2006 Le Mans 24 godziny i American Le Mans Series. Z góry dzięki i... do roboty Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja bym powiedzial ze jak narazie to ten temat nadaje sie do IN-BOX'ow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek.X Napisano 5 Sierpnia 2010 Share Napisano 5 Sierpnia 2010 Jak zaczynasz temat to pokaż chociaż, że coś zrobiłeś, bo zdjęcie pudełka to jeszcze nie warsztat. A in box wrzuć do odpowiedniego działu. A poza tym kibicuje ci bo sam mam na ukończeniu ten model. Sklejało się przyjemnie . Poza jednym ubytkiem przy przednim nadkolu wszystkie części ładnie pasowały. Tyle, że ja robię go w wersji "pomysł własny". Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dolus Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Mam Mustanga z tej seri i na razie nie wiem jak sie do niego zabrac:D bede obserwowac twoj warsztat moze sie czegos naucze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi