J@kub/100% Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 poszukuje zdjęć Mi-2 Straży Granicznej obojętnie z jakim n/b . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 8 Sierpnia 2010 Share Napisano 8 Sierpnia 2010 SN-03XG i inne foty Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 9 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 9 Sierpnia 2010 dzięki za fotki . Mam jeszcze pytanie czy kalkomania od sokoła SG firmy AJmodel pasowała by wielkością do mi-2 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 9 Sierpnia 2010 Share Napisano 9 Sierpnia 2010 Nie Mi-2 jest mniejszy, a co za tym idzie użyte do niego oznakowanie powinno być mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J@kub/100% Napisano 10 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 10 Sierpnia 2010 dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi