Lucas HS Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Witam, witam i o zdrowie pytam, wpadłem na pomysł utworzenia tego tematu dla osób, które planują kupno modelu ale nie wiedzą czy się do czegoś nadaje i czy jest fajny... To może ja zacznę; Czy wie ktoś może czy w modelu Italeri 2617 (#): F-15 A/C Eagle jest możliwość otworzenia głównego hamulca aerodynamicznego i osłony kabiny pilota. Czekamna odpowiedż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Czy wie ktoś może czy w modelu Italeri 2617 (#): F-15 A/C Eagle jest możliwość otworzenia głównego hamulca aerodynamicznego i osłony kabiny pilota. Na tak zadane pytanie zawsze można powiedzieć: TAK, nawet jeżeli producent tego nie przewidział, to bierzesz odpowiednie narzędzia w ręce i wycinasz co niepotrzebne, dorabiasz i wklejasz co potrzebne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Dokladnie to samo mialem napisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 W tym modelu jest możliwość "bezinwazyjnego" otwarcia kabiny. Co do hamulca nie mam pewności ale raczej też. W każdym razie ich model F-15E miał obie opcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas HS Napisano 18 Lutego 2007 Autor Share Napisano 18 Lutego 2007 Dzięki wam wszystkim. Sam napewno narazie niczego nie dorobie bo nie umiem, jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi