rase Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam.model w skali 1:72 z gazetki.Jako że nie lubię orginałów z pudełek, postanowiłem nie co dodać trochę swojej wizji.Głownie na podstawke modelu.Dodałem też kilka detali na czołg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 11 Sierpnia 2010 Share Napisano 11 Sierpnia 2010 Witam. A masz zdjęcie jak wyglądał przed modernizacją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Szyny chyba nie trzymają skali ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Niemniej podstawka ma swój urok ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Bo to ruskie szyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Bardzo fajny model i podstawka też niczego sobie. Całość mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomsoul Napisano 12 Sierpnia 2010 Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Mnie też się podoba. Ma ta dioramka swój klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rase Napisano 12 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 12 Sierpnia 2010 Niestety foto innego nie mam z czasu budowy gdyż podstawka żadna filozofia a model praktycznie gotowy.Jesli ktoś zbiera kolekcję wozów bojowych to wie jak wygląda orginał.Wszystko zrobione praktycznie w jeden dzień z nudów.Wyszło jaj wyszło,ale mnie się podoba:)fakt może tory się trochę nie trzymają skali ,ale nie jest tak żle jak na model z gazetki za 20 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi