Mierzu Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Chłopie! Wstaw je zgodnie z regulaminem. Poczytaj, to nie boli! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 dobra dodaje nowe. AYFKU ?* Pzdr *żartujesz sobie z nas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Szczerze, to to "coś" faktycznie wygląda na robione w 3,5 godziny. Mam jedno pytanie. Po co? Po co robione to było w 3,5 godziny? Czy ktoś Ci już powiedział, że modelarstwo to nie robota na akord? Tym sposobem zrobiłeś byle jaki model, na równie byle jakiej podstawce ( i nie bluźnij nazywając to dioramą) a całość okrasiłeś równie byle jakimi zdjęciami. A wszystko to w 3,5 godziny. Pogratulować. Tylko czego? I jeszcze jedno. Żeby zrobić dobrą dioramę to trzeba umieć zrobić dobry model, dobre figurki i równie dobre otoczenie. Proponuję Ci abyś zaczął od punktu pierwszego. Może to brutalne co napisałem ale ktoś musiał Cię sprowadzić na ziemię. Pozdrawiam kapral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 AYFKU ?* Pzdr Seb czyzbys tez byl fanem komixxow? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 A ja z innej beczki. Jest wiele udanych dioram na tym forum, które zazwyczaj mają o wiele mniej komentarzy niż produkt z tego tematu. Czy naprawdę musi być tak, że największe zainteresowanie budzi jeżdżenie po kimś? (nie wnikam słuszne czy nie). Co kolega stworzył każdy widzi, on sam pewnie też, nie warto robić zadymy, lepiej pomóc innym w ich pracach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nexus Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Samson, do czasu poprawienia fotografii zamykam temat. Kiedy już zrobisz je na odpowiednim poziomie, proszę o PW. Jeśli nie będziesz zainteresowany ich poprawieniem, temat trafi do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi