Piter Napisano 14 Sierpnia 2010 Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam Kolejna relacja ale sporo tego ostatnio się robi . Model wykonany (przynajmniej do obecnego stanu) przez mojego ojca. W tle widać ostatnio odbudowywane Missouri. Jakość fotek to niestety wina aparatu i sporego zaciemnienia wnętrza. W warsztacie znajduje się mimo zakończonej już prawie budowy ze względu na fakt, że dojdą jeszcze figurki i możliwe całe otoczenie. Coś jeszcze będzie na pewno dodane z wyposażenia. To tak na wstęp - jak w przypadku Missouri jak tylko dorwę nowy aparat na pewno się poprawię . Fotki: Pozdrawiam Piotrek Cytuj
adam .B Napisano 20 Sierpnia 2010 Napisano 20 Sierpnia 2010 witam !!! model jest piękny gratulacje dla twojego taty , czy pociąg jest zdobyczny Cytuj
Piter Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam również Pociąg generalnie jest, można powiedzieć na wpół zdobyczny . Lokomotywa to wymysł III rzeszy, platformy również, natomiast nadwozia T-34 to już domontowane zdobyczne pojazdy. To akurat jedyny kawałek wykonany z jakiegoś tam zestawu. Szukam więcej informacji na temat tego składu do wykonania jakiejś ciekawej dioramy. Gratulacje tacie przekaże Pozdrawiam Piotrek Cytuj
Piter Napisano 3 Maja 2011 Autor Napisano 3 Maja 2011 Odgrzewam kotleta bo w końcu udało mi się cyknąć jakieś w miarę przyzwoite fotki . Figurki posadzone tylko na sucho bo to jakieś starocie kiedyś tam robione, a coś potrzebne było jako koncepcja dla docelowych wojaków. Zapraszam do obejrzenia: Pozdrawiam Piotrek Cytuj
gumis Napisano 3 Maja 2011 Napisano 3 Maja 2011 Widziałem w Bytomiu. Szacun za kawał dobrej roboty. Pozdrowienia dla taty Cytuj
Boozy Napisano 4 Maja 2011 Napisano 4 Maja 2011 Podoba mi się pomysł z tymi wojakami na pierwszej i ostatniej platformie. Zgapie to od Ciebie przy moim pociągu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi