Piter Napisano 14 Sierpnia 2010 Share Napisano 14 Sierpnia 2010 Witam Kolejna relacja ale sporo tego ostatnio się robi . Model wykonany (przynajmniej do obecnego stanu) przez mojego ojca. W tle widać ostatnio odbudowywane Missouri. Jakość fotek to niestety wina aparatu i sporego zaciemnienia wnętrza. W warsztacie znajduje się mimo zakończonej już prawie budowy ze względu na fakt, że dojdą jeszcze figurki i możliwe całe otoczenie. Coś jeszcze będzie na pewno dodane z wyposażenia. To tak na wstęp - jak w przypadku Missouri jak tylko dorwę nowy aparat na pewno się poprawię . Fotki: Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 20 Sierpnia 2010 Share Napisano 20 Sierpnia 2010 witam !!! model jest piękny gratulacje dla twojego taty , czy pociąg jest zdobyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 21 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 21 Sierpnia 2010 Witam również Pociąg generalnie jest, można powiedzieć na wpół zdobyczny . Lokomotywa to wymysł III rzeszy, platformy również, natomiast nadwozia T-34 to już domontowane zdobyczne pojazdy. To akurat jedyny kawałek wykonany z jakiegoś tam zestawu. Szukam więcej informacji na temat tego składu do wykonania jakiejś ciekawej dioramy. Gratulacje tacie przekaże Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter Napisano 3 Maja 2011 Autor Share Napisano 3 Maja 2011 Odgrzewam kotleta bo w końcu udało mi się cyknąć jakieś w miarę przyzwoite fotki . Figurki posadzone tylko na sucho bo to jakieś starocie kiedyś tam robione, a coś potrzebne było jako koncepcja dla docelowych wojaków. Zapraszam do obejrzenia: Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumis Napisano 3 Maja 2011 Share Napisano 3 Maja 2011 Widziałem w Bytomiu. Szacun za kawał dobrej roboty. Pozdrowienia dla taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 4 Maja 2011 Share Napisano 4 Maja 2011 Podoba mi się pomysł z tymi wojakami na pierwszej i ostatniej platformie. Zgapie to od Ciebie przy moim pociągu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi