Ł.Sosnowski Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Witam Udało mi się skończyć tyułowy model, sklejał się nawet nieźle, nie trzeba było dużo szpachli. Malowany Gunze H, syfiony olejami i pigmentami. Uwaga, po raz pierwszy od jakiegoś czasu powstrzymałem się od robienia obić, co było naprawdę trudne I fotki: Proszę o łagodny wymiar kary Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Kobiela Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Modelik bardzo mi się podoba. Ogromny plus za rączki od narzędzi. Z minusów to te wizjery. W rzeczywistości nie mają takiego koloru. Kolejny mankament to ta rura. Niepotrzebnie ją rdzewiłeś. Nie sądzę aby załoga mogła pozwolić aby coś takiego się z nią stało. Jeszcze masz ubytek w plastiku po prawej stronie wieży i upaćkałeś osłonę reflektorów malując je. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ł.Sosnowski Napisano 17 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Ta rura todojście do tłumika, intrukcja kazała zardzewić, i myślę że tak też jest w oryginale. Wizjery przemaluję pewnie na czarno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karol 111 Napisano 17 Sierpnia 2010 Share Napisano 17 Sierpnia 2010 Wizjery przemaluję pewnie na czarno. Koniecznie, bo ładny model i szkoda tych wizjerów. Za bardzo odbiegają jakością od reszty. Nie jestem też przekonany, czy przejścia pomiędzy kolorami powinny być aż tak rozmyte, bo np. tutaj: ... ale powiedzmy, że to zależy od okazji z jakiej pojazd był malowany. Te "poligonowe" wozy to jednak malowane są z większym rozmachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yarret Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Witam! A mnie się właśnie podoba ta rura! Fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Sierpnia 2010 Share Napisano 19 Sierpnia 2010 Ee tam, badziewie A na serio - fajny modelik Ci wyszedł mam nadzieję, że zobaczę go na żywo w Pancelocie? pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi