EDI Napisano 25 Sierpnia 2010 Share Napisano 25 Sierpnia 2010 Witam przedstawiam moją diorame. Wykorzystane materiały: Figurki 1 Dragona, 4 nie pamiętam firmy, czołg Academy boczne ekrany wykonane z puszki po piwie , budnek Miniart, dodatki Miniart, podłoże Płyta gipsowo-kartonowa, cegły i gruz z gipsu. Farby olejne, akryle i dekoral do ścian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 Dla mnie bomba. tym bardziej że autor zapomniał dodać że bruk wycinał ręcznie w nidzie "dremelkiem" i wyszło naprawdę ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 26 Sierpnia 2010 Share Napisano 26 Sierpnia 2010 No nieźle, scenka ma potencjał, brakuje mi tylko cieniowania figurek, no i porządnego wybrudzenia podłoża, choćby tak jak czołgu. Na IV nie bardzo widzą mi się też te zapasowe gąsienice trochę rustu nie zaszkodzi, popracuj nad nią troszeczkę a będzie świetnie. Aha tym czołgistom można by trochę twarze przysmolić, przebywanie w palącym się czołgu jednak robiło swoje, popatrz choćby na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paczek1981 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Dla mnie super. Tylko "bruk" wg mnie jest za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 A latarni co się stało ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 27 Sierpnia 2010 Share Napisano 27 Sierpnia 2010 Chyba nie wzięła w porę niebieskich pigułek pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EDI Napisano 28 Sierpnia 2010 Autor Share Napisano 28 Sierpnia 2010 Dobra krytyka nie jest zła. Skorzystam z sugestii i wdrożę je w życie. Mam tylko kilka pytań bo do końca nie wiem jak cieniować czarny mundur ( te które widać na fotkach teoretycznie są przybrudzone pigmentem Tamiya oli stain na fotce nie bardzo jest to widoczne). Drugie to prosiłbym o komentarz zimeritu jest on pierwszym zrobionym przeze mnie – ten widoczny na focie jest wypalany śrubokrętem i do końca nie jestem pewny efektu. No i te zapasowe gąski jak technicznie podejść do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi