wojtek Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Wczesna wersja Pantery G na stalowych kołach ( Tamiya ). Waloryzowana dwoma zestawami blaszek Abera - zestaw podstawowy + błotniki. Dodatkowo aluminiowa lufa oraz gąsienice Modelkasten. Podwozie dla odmiany przerobiłem na pracujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Wielki Brat jest pod wrażeniem Model bardzo mi się podoba.Aha,i co tam wisi koło jarzma karabinu maszynowego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 22 Lutego 2007 Autor Share Napisano 22 Lutego 2007 Koło jarzma dynda sobie zatyczka do dziurki powstałej po ewentualnym wyjęciu z niej MG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 22 Lutego 2007 Share Napisano 22 Lutego 2007 Bardzo ładny modelik Tak trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 no mi tez sie bardzo podoba chociaz ja bym go bardziej wyeksploatowal ale to tylko moje zdanie i pewnie tylko ja bym tak zrobil :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 23 Lutego 2007 Share Napisano 23 Lutego 2007 Ładny modelik nie ma co ukrywać ale ślady eksplatowania by sie przydały (ale to twój model) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek Napisano 23 Lutego 2007 Autor Share Napisano 23 Lutego 2007 ślady eksplatowania by sie przydały Wytęż wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi