Paranoid Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Zacząłem jakiś czas temu swoją przygodę z siedemsetkami. Początkowo miałem tego czegoś nie pokazywać ale chociaż będzie przestrogą dla innych. Z całą pewnością źle zrobiłem , że zacząłem od czegoś większego a nie od jakiejś mniejszej konstrukcji , co też zmienię bowiem następny jeśli już to będzie "Katori" z Aoshimy , który jedzie do mnie. błędy pewnie wszyscy widzą i z których sobie zdaję sprawę : - błędne kolory kamuflażu - powinny być chyba w innych odcieniach. - upaźdolony pokład. - zbyt gruba warstwa farby. - pewnie źle zrobiłem ,że nie dałem grupy lotniczej na pokładzie ale maszynerię pokładową ustawiłem na "niebojowo" - przy kamuflażu dałem ciała i to ostro. Więcej przewinień nie pamiętam i .... a zresztą oto fotki , prosiłbym się nie śmiać za bardzo Aha ,było coś o rozmiarze fotek , taki format chyba może być , chodziło chyba o 600*800 czy coś w ten deseń ale nie pamiętam sprawy dokładnie :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wallace Posted September 1, 2010 Share Posted September 1, 2010 Wpierw za brak relacji !! Może, gdyby była i miałbyś trochę oczu do pomocy, to... byłoby lepiej. A tak, no - pierwsze koty za płoty... (tyle, by Cię nie zniechęcać . Tak z uwag na szybko - popraw malowanie. Zawsze lepiej cieniej kilka warstw, niż jedną grubo. Popracuj nad olinowaniem, bo go brak... ... PS - czy mi się zdaje, czy pokład jest nieprzyklejony ? ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paranoid Posted September 1, 2010 Author Share Posted September 1, 2010 Przy "Katori" będzie relacja Pokład jest przyklejony. Olinowanie postaram się dorobić. Przy następnym modelu na pewno poprawię i wiem też w miarę czego muszę się ustrzec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts