RH Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Model Hasegawy w malowaniu dowódcy JG26 majora Josefa Prillera Belgia przełom maja i czerwca1943 .Przy modelu sam bohater ze swoim ulubinym osobistym autkiem BMW 327 (Model samochodu w zestawie wraz samolotem) oraz panienka z psem(może kochanka ) ktora przyjechala cywilną wersją autka(osobny zestaw ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek38 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Świetna scenka rodzajowa na pierwszym zdjęciu, gdyby tłem był hangar z oryginalnej foty to ..., to już by był nadmiar szczęścia. Piękny model, oczywiście warsztat K.W.S RH&RH godny pozazdroszczenia, delikatne cieniowanie, powierzchnia, dla mnie pierwyj sort. Pozdro Jarek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Września 2010 Share Napisano 2 Września 2010 Ja jednak przyczepię się do samochodów ,gdyż mogłyby być nieco lepiej wypolerowane. Na ich powierzchni odznacza się delikatna skórka pomarańczowa i paprochy. Przy lekkiej polerce pastami i odrobinie wosku mogłoby to wyglądać nieco lepiej. Figurki natomiast mają nieco zbyt jednolite twarze. Brakuje im przez to odrobiny życia. Sam samolot wykonany bardzo ładnie, winszuję. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi