PKD4GA Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Wlasciwie to trudno powiedziec czy to dobry dzial (najwyzej Reggy przeniesie temat do "Gieldy"), ale moze ktos jeszcze bedzie korzystal(?) Otoz szukam osoby prywatnej, lub firmy, ktora wykona mi gablotke. Niestety nimam czasu zeby samemu za tym chodzic po miescie, wiec zapytam tu: znacie namiary na solidnego rzemieslnika, moze ktos z kolegow ma doswiadczenie w podobnych realizacjach + czas, i chce zarobic? Co prawda znalazlem kontakt na pewnym serwisie aukcyjnym, ale poniewaz prowadze wymiane maili juz drugi tydzien i dalej nie znam odpowiedzi na proste pytania: czy zrobia i za ile zrobia, wiec odnosze nieodparte wrazenie ze cos slabo bedzie z realizacja. Ponizej rysunki ilustrujace wyglad i wymiary. Rzut z gory. Wymiary blatu (tak to sobie nazwalem na wslane potrzeby - brakuje mi troche fachowej terminologii stolarsko/szklarsko/gablociarskiej) - czyli fragment podstawki przykryty szklanym "akwarium". Musi miec tyle zeby model sie zmiescil. Rzut z boku. Wysokosc szklanej przykrywki/akwarium od plaszczyzny blatu 10cm. Frezy (czy jak sie to nazywa) najlepiej jak beda w ksztalcie pokazanym na rysunku, czyli bez zbednych udziwnien i innych "barokow". Grubosc podstawki 2-3 cm. Szklo musi dobrze przylegac do blatu, bez zbednych luzow itp. Calosc drewna zabejcowana na braz i polakierowana. Jezeli sie wykonawca dobrze sprawi bede zamawial kolejne produkcje, dobrze wiec zeby byla mozliwa powtarzalnosc wzoru. Macie jakis pomysl kto moze mi wyprodukowac takie cos? Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 8 Września 2010 Share Napisano 8 Września 2010 Paweł gdyby Cię interesowała gablotka z plexi to możesz zamówić Tu, możesz pogadać z nimi to i pewnie podstawkę też wykonają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi