SAAB Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Qalimar to poprosimy o nie gołosłowne opisy bez poparcia , trudno oceniać coś nie posiadając tego produktu .Pańskie insunuacje są zaworem bezpieczęstwa osób trzecich, proponuję wziąć model dowolnego Mi-8 lub Mi-14 zbydować, przerobić, poprawić i poproszę o relację. Zdaję sobie sprawę panie Mariuszu, że może pan być nie przygotowany finansowo na wydatek a więc mogę poświęcić model na wnikliwy warsztat .Pan mając na codzień dostęp do oryginałów zrobi to perfekcyjnie. Sklejenie modelu Krzysztofowi zajęło prawie trzy lata, Pepsi Adam zrobił go szybciej kwestia filozofi. I to będzie pańska praca osobista a nie coś zasłyszanego. To nie jest forum i portal plotkarski. Ja podpisuję się imieniem i nazwiskiem, nie chowam się za plecami innych. Tomasz Bilkiewicz PS większość osób nie będzie nigdy w stanie zdobyć i kupić klei CA, które pan wymienia są to kleje profi dostępne dla firm a ceny ich są dość znaczne, (najlepszy samochód - służbowy) to w kwesti kleju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 I niech tak się stanie:-) Pzdr Mariusz Kalinowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 większość osób nie będzie nigdy w stanie zdobyć i kupić klei CA, które pan wymienia są to kleje profi dostępne dla firm a ceny ich są dość znaczne Cena na Allegro 20zł - tyle w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł S Napisano 18 Września 2010 Autor Share Napisano 18 Września 2010 Panowie na koniec tej wymiany zdań dotyczącej modelu mi-14. Według mnie ten model bardzo dobrze odwzorowuje ten piękny śmigłowiec i to co w tym zestawie jest zdecydowanie mi wystarcza.No i ważne jest to że ktoś taki jak Pan Tomasz zlitował się nad takimi jak ja nieczującymi się na wielkie przeróbki modelarzami i wyprodukował ten model bez którego moja kolekcja byłaby niepełna. A tak poza tym czy ktoś zna jakiś całkowicie bezbłędny i idealny model?, w każdym coś jest pominięte lub bardzo uproszczone. Puenta: " Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 DZIĘKUJĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SAAB Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 SAAB napisał: większość osób nie będzie nigdy w stanie zdobyć i kupić klei CA, które pan wymienia są to kleje profi dostępne dla firm a ceny ich są dość znaczne Cena na Allegro 20zł - tyle w tym temacie Oj jaka szkoda bo nie znalazłem a wpisałem Nr kleju i wyszło za ok. 65,00pln z dstawą za 50gr. Jesteś szczęśliwcem w tej cenie. Ps oj uciekły zdjęcia z in-box'a W-3RM ale tekst został uzupełnię zdjęcia tekstu nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qalimar Napisano 19 Września 2010 Share Napisano 19 Września 2010 Innym dobrym klejem Loctite jest Loctite 406: http://allegro.pl/najmocniejszy-klej-promocja-loctite-406-i1227222386.html Nie trzeba szukać, wystarczy kliknąć na link, który podałem wcześniej. Mają tego jeszcze 39szt. Niestety, dostawa nie jest za 50gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi