dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 (edytowane) Witam w końcu pojazd skończony. Przepraszam że z takim opóźnieniem ale czekałem aż dorobię podstawkę. Jest to moja pierwsza w życiu tego typu podstawka, więc wiem że nie jest bez skazy. wiem że ma trochę niedoróbek, to widać ale poprawię je gdy całość siknę lakierem matowym. podstawka jest na wikolu, posypana piaskiem do szynszyli, z pyłem od gruzu (obecnie mam remont w domu) użyłem 3 odcieni pigmentów, trawa zrobiona z pędzla, a słupek z modeliny. Jak czas pozwoli, wstawię lepsze foty. Edytowane 9 Września 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 Po pierwsze to Stryker. Po drugie jeśli obiad nie gotowy, to się nie woła gości, zrobisz więcej zdjęć i dokładniejszych. Po trzecie zmień tryb balansu bieli na coś z żarówką bo kolory na 1000% są przekłamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Dobrze Tato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 9 Września 2010 Share Napisano 9 Września 2010 A i rączki umyte? Troszkę za intensywne kolory rączki mają od łopat i kilofów itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Autor Share Napisano 9 Września 2010 Bo widzisz, to tak jak pisałeś to przekłamanie kolorów. Nie mam dostępu do aparatu bo bym poprawił foty. ale jak się uda to zrobię. Te robiłem naprawdę na szybko. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 12 Września 2010 Share Napisano 12 Września 2010 Jeśli poświęcasz dużo czasu na model to nie ma co się oszukiwać - foty zrobione na szybko nie wzbudzą entuzjazmu. Myślę że warto poczekać i zrobić foty na 100% możliwości, bo wydaje się że model zrobiłeś ciekawie - ale wydaje się to klucz do tego stwierdzenia, bo naprawdę mało co widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi