Moses Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 Washa juz wiem jak zrobic i bede probowal ale dla mnie malo Jak zrobic ladnie efekt wyblaklej oraz luszczacej sie farby. Co do pierwszego przypadku to gdzies slyszalem sposob aby nalozyc kropelke bialej falby i usuwac ja pedzlem na koncu podobno ma zostac bardzo mala warstwa dzieki ktorej odpowiedni efekt uzyskamy, ale jak z luszczaca sie farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 25 Lutego 2007 Share Napisano 25 Lutego 2007 http://www.model-klub.pl/articles.php poszperaj coś ciekawego znajdziesz. ;) ps. spróbuj do bazowego dodać bieli i i tym rozjaśnić większe powierzchnie suchym pędzlem. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 20 Września 2007 Share Napisano 20 Września 2007 bazową farbę mieszać z białą w proporcjach 1/3 białej, 2/3 bazowej i można to metodą suchego pędzla nakładać na większe powierzchnie, nity itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi