Moses Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 Washa juz wiem jak zrobic i bede probowal ale dla mnie malo Jak zrobic ladnie efekt wyblaklej oraz luszczacej sie farby. Co do pierwszego przypadku to gdzies slyszalem sposob aby nalozyc kropelke bialej falby i usuwac ja pedzlem na koncu podobno ma zostac bardzo mala warstwa dzieki ktorej odpowiedni efekt uzyskamy, ale jak z luszczaca sie farba? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfryd Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 http://www.model-klub.pl/articles.php poszperaj coś ciekawego znajdziesz. ;) ps. spróbuj do bazowego dodać bieli i i tym rozjaśnić większe powierzchnie suchym pędzlem. pozdr Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mierzu Posted September 20, 2007 Share Posted September 20, 2007 bazową farbę mieszać z białą w proporcjach 1/3 białej, 2/3 bazowej i można to metodą suchego pędzla nakładać na większe powierzchnie, nity itp. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts