kalaruch Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Witam ! W tym wątku (pierwszym moim in-boxie od otwarcia pudełka) chciałbym przedstawić teciaka od AFV, limitowaną serię ponoć 5tys. modeli z wnętrzem i przezroczystymi elementami kadłuba. Na wstępie przepraszam że wypraski są w folii, ale wiadomo - nikt nie chce sobie modelu pobrudzić/zgubić części jak na warsztacie ma 2 modele do skończenia Pierwsze po odpakowaniu paczki ukazało się pudełko modelu, takie jak na stronie sklepu internetowego: Po otwarciu pudełeczka wypadły ramki i papierki Rzut oka na instrukcję: A teraz samo gęste - wanna kadłuba z bandażami kół, sprężynami zawieszenia oraz sprytnie ukrytą toczoną lufą, której szukałem pół dnia Kolejne 2 ramki z elementami zawieszenia: Elementy kadłuba: Wieża transparentna: Koła jezdne: A tu kadłub oraz gąski, niestety (albo stety) nie ogniwkowe ... Ale producent zapowiada dodatkowy zestaw z samymi ogniwkami "workablowymi": Blaszki, liny oraz kalki pod spodem: A-mu-nic-ja (nie-dam) oraz inne pierdółki czyli maska działa, zbiorniki paliwa: Wnętrza elementy: Ramka silnikowa - czyli największy smaczek w modelu: Mam nadzieję że nie zanudziłem, jak zjem obiad napiszę o odwzorowaniu silnika, bo gdzieś ktoś się pytał o to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_gnr Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 za duzo odblaskow folii, za malo detalu ;P co do samego modelu to widzialem wersje 76 i nie znam sie coprawda merytorycznie ale jest zajefajny, jak za taka cene to wypas. Natomiast troche denerwujaca jest polityka w stylu wypuszczamy model a potem pierdolki i dodatki osobno zeby nabic sobie kiese, mogli juz dolozyc do pudelka te gaski i podniesc cene... a te gumiaki wyslac do zvezdy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 15 Września 2010 Autor Share Napisano 15 Września 2010 Tomek ostrzegałem że w kondomie będą ramki hehe a choć robiłem foto z dyfuzorem i pod kątem to odblasków nie dało się zamaskować ... co do wnętrza - robi wrażenie, academy w Tygrysie ma wnętrze na 3+ ale teciak zasługuje na 5 ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slimas Napisano 15 Września 2010 Share Napisano 15 Września 2010 Model mi sie bardzo podoba a jaka jest mniej wiecej cena tego zestawu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kalaruch Napisano 15 Września 2010 Autor Share Napisano 15 Września 2010 Nie chcę robić reklamy, ale kupiłem w sklepie Mxxxxxa za 140 zł, na alledrogo był teciak /76 mod 42 za 115 zł z wnętrznościami. Mam w szafie jeszcze Academy Tiger Early Vers. za 125 zł z pobliskiego modelarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi