kalaruch Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Witam ! W tym wątku (pierwszym moim in-boxie od otwarcia pudełka) chciałbym przedstawić teciaka od AFV, limitowaną serię ponoć 5tys. modeli z wnętrzem i przezroczystymi elementami kadłuba. Na wstępie przepraszam że wypraski są w folii, ale wiadomo - nikt nie chce sobie modelu pobrudzić/zgubić części jak na warsztacie ma 2 modele do skończenia Pierwsze po odpakowaniu paczki ukazało się pudełko modelu, takie jak na stronie sklepu internetowego: Po otwarciu pudełeczka wypadły ramki i papierki Rzut oka na instrukcję: A teraz samo gęste - wanna kadłuba z bandażami kół, sprężynami zawieszenia oraz sprytnie ukrytą toczoną lufą, której szukałem pół dnia Kolejne 2 ramki z elementami zawieszenia: Elementy kadłuba: Wieża transparentna: Koła jezdne: A tu kadłub oraz gąski, niestety (albo stety) nie ogniwkowe ... Ale producent zapowiada dodatkowy zestaw z samymi ogniwkami "workablowymi": Blaszki, liny oraz kalki pod spodem: A-mu-nic-ja (nie-dam) oraz inne pierdółki czyli maska działa, zbiorniki paliwa: Wnętrza elementy: Ramka silnikowa - czyli największy smaczek w modelu: Mam nadzieję że nie zanudziłem, jak zjem obiad napiszę o odwzorowaniu silnika, bo gdzieś ktoś się pytał o to Pozdrawiam Cytuj
Tomek_gnr Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 za duzo odblaskow folii, za malo detalu ;P co do samego modelu to widzialem wersje 76 i nie znam sie coprawda merytorycznie ale jest zajefajny, jak za taka cene to wypas. Natomiast troche denerwujaca jest polityka w stylu wypuszczamy model a potem pierdolki i dodatki osobno zeby nabic sobie kiese, mogli juz dolozyc do pudelka te gaski i podniesc cene... a te gumiaki wyslac do zvezdy:D Cytuj
kalaruch Napisano 15 Września 2010 Autor Napisano 15 Września 2010 Tomek ostrzegałem że w kondomie będą ramki hehe a choć robiłem foto z dyfuzorem i pod kątem to odblasków nie dało się zamaskować ... co do wnętrza - robi wrażenie, academy w Tygrysie ma wnętrze na 3+ ale teciak zasługuje na 5 ! Cytuj
slimas Napisano 15 Września 2010 Napisano 15 Września 2010 Model mi sie bardzo podoba a jaka jest mniej wiecej cena tego zestawu? Cytuj
kalaruch Napisano 15 Września 2010 Autor Napisano 15 Września 2010 Nie chcę robić reklamy, ale kupiłem w sklepie Mxxxxxa za 140 zł, na alledrogo był teciak /76 mod 42 za 115 zł z wnętrznościami. Mam w szafie jeszcze Academy Tiger Early Vers. za 125 zł z pobliskiego modelarskiego. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi