Karol_Max Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Witam! Chciał bym pokazać mój najulubieńszy czołg z II wojny. Zrobiłem go już dosyć dawno i jest to mój pierwszy model malowany aerografem. Jak na pierwszy raz wyszło ładnie Zamierzam dorobić mu podstawkę, może jeszcze w tym roku ją skończę A teraz foty: I takie małe porównanko Jak skończę podstawkę to wstawię zdjęcia całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.Watson Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Super Ci wyszło Kamo. Bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 16 Września 2010 Share Napisano 16 Września 2010 Karol, ładny kamuflaż, zwłąszcza jak na pierwszy raz. Tak trzymać i nie popuszczać Pozdrawiam i do usłyszenia Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 17 Września 2010 Share Napisano 17 Września 2010 Ładny i czysty. Jeden z niewielu modeli, które super wyglądają bez brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi