reggy Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Krótkie warsztaciwo: viewtopic.php?t=22519 Wzór: Na przedniej płycie wymalowane jest: Смерть немецким оккупантам Czyli w przełożeniu z radzieckiego napis ma głosić: Śmierć niemieckim okupantom/najeźdźcom. StuG III ausf.G, 5 Gwardyjska Brygada Czołgów. 4 Front Ukraiński, wrzesień 1944. Model sam w sobie prosto z pudła. I miniaturki 1600px: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 No naprawdę, niezły stachanowiec z Ciebie Pojazd świetnie wygląda, gastronomia na tyle - Bardzo podoba mi się również kolor samego wozu i te gwiazduchy radzieckie pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo Napisano 23 Września 2010 Share Napisano 23 Września 2010 Bardzo ładnie wykonany. Zostanie bez podstawki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 23 Września 2010 Autor Share Napisano 23 Września 2010 Dzięki za komentarze. Teraz na fotce zobaczyłem, że nie domalowałem uchwytów na skrzynce amunicyjnej na pace. Wtopa, zaraz poprawię. Przynajmniej dodam za jakiś czas figurkę. Podstawka - nie wiem... Skończyła mi się balsa i drewniane podstawki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
riya Napisano 1 Czerwca 2013 Share Napisano 1 Czerwca 2013 I really like your way of expressing the opinion and sharing the information. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi