zbyneck Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Witam. Po długim czasie zalegania na szafie,zlitowałem się na tą maszynką i ją skończyłem,wreszcie . Dla tych co mają pamięć dobrą ,ale krótką,możecie sobie przypomnieć moje zmagania viewtopic.php?t=11778 Na dobry początek,zdjęcia wnętrza,którego za bardzo nie widać po zamontowaniu oszklenia Po tym przedsmaku pora na myśliwiec,na podstawce robionej od podstaw To wszystkie fotki ,miłego oglądania,oraz komentowania Pozdrawiam Zbyszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ksiadz Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Bardzo fajny model świetne wykonanie. Podoba mi się podstawka. Całość świetnie oddaje klimat IV części Gwiezdnych wojen Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Ta podstawka na mój gust za mała, poza tym miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artoor_k Napisano 26 Września 2010 Share Napisano 26 Września 2010 Świetny model Odleżał swoje ale wyszło mu to na dobre. Wnętrze jest ekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Jaki wash stosowałes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Forest Napisano 3 Kwietnia 2011 Share Napisano 3 Kwietnia 2011 Hh, mój ulubiony myśliwiec z uniwersum pana Lucasa wnętrze super, Drań Wiader ma (sz)moc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czart Napisano 1 Grudnia 2011 Share Napisano 1 Grudnia 2011 Super wykonanie mojego ulubionego myśliwca ze świata SG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi