RH Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Witam w ten cholerny pochmurny dzień :( Jak wspominałem w dziale warsztatowym przy omawianiu Mosquita ,ze kończę jeszcze jeden model .No i stało się model ,jakoś w produkcji dobrnął do szczęśliwego końca .A jest nim Znany i oklepany "Stukasik" Tym razem w wersji A2 i do tego w malowaniu z Hiszpanii wczesny 1938 z ST.G. 163 .Tam tez niemiaszki szlifowały swoje umiejętności w późniejszym atakowaniu ludności cywilnej z lotu nurkowego.Nie to nie jest przejęzyczenie tak właśnie bohaterscy piloci niemieccy walczyli ,kosząc po dzieciach ,kobietach i itp.Myślę ze i bydełko pasące się na łące tez nie uniknęło tego losu. No ale wracając do samego modelu ,jet to klasyczny model z krótkiej serii produkcyjnej .tym samym jest wiele roboty przy wypraskach ,do tego dochodzi żywica no i oczywiście kabina typu Vacu. Wniosek model nie dla nowicjusza. Oczywiście ja też nie do końca zrobiłem go tak jak potrzeba ,ale co tam ,musu zostać coś do wybrzydzenia dla znawców tego tematu Model malowany acrylami Model Master RLM 61,62,63 i 65oraz biala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwercio Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michalw Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Ten filmik wyraża wszystko co chciałbym napisać na temat Twojego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Giulio Niewiadomski Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 racja, model idealny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arek17 Napisano 29 Września 2010 Share Napisano 29 Września 2010 Ten filmik powiedział wiecej, niż ja bym mógł powiedzieć o tym modelu. Po prostu poezja. Pozd:Arek17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi