Boros Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Cześć mam pytanie czy nasi południowi sąsiedzi do swoich Gripenów zakupili też Agm-65 Maverick bo sklejam model w/w samolotu i nie wiem jak go uzbroić. Cytuj
Robert_Thorz Napisano 1 Października 2010 Napisano 1 Października 2010 Nasi bracia do Gripena zakupili jedynie AIM-9L (chyba ta wersja) oraz AIM-120. Ich Gripeny mają jak narazie jedynie za zadanie bronic przestrzeni powietrznej. Podobno planują dokupic uzbrojenie powietrze ziemia ale dotychczas nie sprecyzowano dokładnie co. Cytuj
Milan Mynar Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 Prawdopodobnie tak widzialem AGM-65 Maverick na L-159 Alca , źel bogu niemal wszystkie zdjęcia s Open Day na lotnisku w Čáslavi poźral wirus . Mam tylko zjęcia Węgierskiego Gripena . http://milanmcz.fotosik.pl/albumy/684119.html Cytuj
Boros Napisano 2 Października 2010 Autor Napisano 2 Października 2010 Dziękuję za odp choć nie ukrywam trochę mnie zmartwiliście bo skoro AGM-65 nie kupili a AIM 120 italeria nie dała w swoim zestawie gripena to będzie dość pusto na pylonach. Pozdrawiam Cytuj
MarcinKa Napisano 2 Października 2010 Napisano 2 Października 2010 zapytaj kogoś to może ci odpali ze dwie sztuki AIM 120 pozdrawiam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi