Boros Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Cześć mam pytanie czy nasi południowi sąsiedzi do swoich Gripenów zakupili też Agm-65 Maverick bo sklejam model w/w samolotu i nie wiem jak go uzbroić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert_Thorz Napisano 1 Października 2010 Share Napisano 1 Października 2010 Nasi bracia do Gripena zakupili jedynie AIM-9L (chyba ta wersja) oraz AIM-120. Ich Gripeny mają jak narazie jedynie za zadanie bronic przestrzeni powietrznej. Podobno planują dokupic uzbrojenie powietrze ziemia ale dotychczas nie sprecyzowano dokładnie co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Prawdopodobnie tak widzialem AGM-65 Maverick na L-159 Alca , źel bogu niemal wszystkie zdjęcia s Open Day na lotnisku w Čáslavi poźral wirus . Mam tylko zjęcia Węgierskiego Gripena . http://milanmcz.fotosik.pl/albumy/684119.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Milan Mynar Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boros Napisano 2 Października 2010 Autor Share Napisano 2 Października 2010 Dziękuję za odp choć nie ukrywam trochę mnie zmartwiliście bo skoro AGM-65 nie kupili a AIM 120 italeria nie dała w swoim zestawie gripena to będzie dość pusto na pylonach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinKa Napisano 2 Października 2010 Share Napisano 2 Października 2010 zapytaj kogoś to może ci odpali ze dwie sztuki AIM 120 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi